Comunicate

La gratarul lui Dinescu: intrecere, pe final de an, intre matinalii TVR 1

Se amesteca energia, umorul si buna dispozitie a matinalilor de la „Cu capu-n zori” cu inventivitatea culinara a lui Mircea Dinescu si cu muzica lui Constantin Lataretu, plus cateva retete inspirate pentru Revelion… Rezulta o editie speciala „Politica si delicateturi”, pe care o vedem la TVR 1, pe 27 decembrie, de la ora  14:30.

Asa cum ne-a obisnuit, Mircea Dinescu sarbatoreste la „Politica si delicateturi” cu invitati simpatici, retete interesante si nelipsitii lautari, iar editia din 27 decembrie le are pe toate.

Daca anul trecut poetul a pregatit masa de Revelion impreuna cu cativa dintre actorii din Las Fierbinti, organizati in trei echipe, anul acesta ideea echipelor a ramas valabila, iar invitati sunt prezentatorii matinalului de la TVR 1, „Cu capu-n zori”. Ca si anul trecut, emisiunea se desfasoara afara, unde gratarul fumega, iar responsabili cu muzica si voia buna sunt Constantin Lataretu impreuna cu acordeonistul sau.

Bianca Patrichi, profesor coregraf de balet si dans contemporan si Mircea Dinescu formeaza echipa albastra, Angie Cobut, chef si Madalina Manole, astrolog, alcatuiesc echipa rosie, iar Liza si Fere duc pe culmile gloriei culinare echipa galbena. Celor sase temerari li s-au pregatit aceleasi ingrediente: rosii, ceapa, ciupercute, carnaciori, cotlete, costita si momite. Nu lipsesc insa nici ingredientele secrete, menite sa imbogateasca retetele preparate si sa ii incurce pe cei mai putin priceputi: rodie, avocado si deja traditionala portocala.

Nu va dezvaluim cine prepara cea mai apetisanta farfurie, cine canta si danseaza cel mai bine si nici ce credeau invitatii editiei ca sunt momitele, dar promitem ca e pregatita o petrecere pe cinste, la care sunteti cu totii invitati, duminica, 27 decembrie, de la ora 14:30, la TVR 1! Imaginati-va energia, umorul si buna dispozitie a celor de la matinalul „Cu capu-n zori”, combinate cu inventivitatea culinara cu care ne-a obisnuit Mircea Dinescu si cu muzica lui Constantin Lataretu, plus cateva retete inspirate pentru
masa de Revelion… Ce poate fi mai potrivit pentru o dupa-amiaza de sarbatoare… decat o editie speciala „Politica si delicateturi”!