Comunicate

Liana Stanciu ne pune ”IN DIRECT CU VIATA”, la TVR 2

Liana Stanciu ne pune ”IN DIRECT CU VIATA”, la TVR 2
Din 20 iunie, de luni pana joi, de la ora 17:00, telespectatorii TVR 2 sunt invitati sa sa evadeze din agitatia cotidiana si sa se bucure de timpul liber sau de vacanta urmarind „IN DIRECT CU VIATA”, un program de infotainment difuzat in direct 100%.

Gazda emisiunii va fi Liana Stanciu, moderator, influencer, om de televiziune si radio care si-a castigat credibilitatea cu o mare experienta in presa si o cariera de necontestat in domeniul entertainment-ului si transmisiunilor in direct. Emisiunea „IN DIRECT CU VIATA” este construita ca o agenda a celor mai interesante evenimente – fie ca sunt culturale, sportive, educative etc. si a fost gandita cu scopul de a fi un reper pentru telespectatori. Informatiile vor fi desprinse din realitatea proxima, acele lucruri pe care fiecare dintre noi le intalneste in viata de zi de cu zi, insa nu mai are timpul necesar pentru a le acorda atentia cuvenita: subiecte interesante, dezbatute cu umor si cu non-conformism.
“Dupa anii de pandemie, am inteles cat de importanta este sanatatea fizica si mentala, starea de bine, intr-un cuvant – VIATA. In emisiunea care incepe acum, voi incerca sa sarbatoresc VIATA in toate felurile si formele, si mai ales cu toate mijloacele. Asa ca “hai sa facem limonada” din toate lamaile pe care le primim de la viata. Va astept de luni pana joi, de la ora 17:00, in direct cu vacanta, zambetul, povestile, bucuria, miscarea, spectacolul…. toate intr-un cuvant simplu, dar atat de important – VIATA”, spune Liana Stanciu.
Pentru ca suntem in perioada estivala, abordarea subiectelor se va face intr-o maniera lejera, flexibila, o alternativa de petrecere a timpului liber.
Invitatii emisiunii „IN DIRECT CU VIATA” vor fi cei mai buni producatori de evenimente, artisti de renume, oameni ai momentului din industria de entertainment, acoperind o paleta larga de subiecte, cu tematici diferite, in maniera unor discutii lejere, pe un ton prietenos, amuzant si degajat. Cum telespectatorii isi doresc sa afle tot ceea ce este “trendy, fancy, funky, crazy, cool”, rubricile emisiunii vor acoperi domenii vaste de interes, incercand sa trezeasca interesul publicului: interviuri cu artisti, designeri vestimentari, arhitecti, stilisti si vedete. Nu vor lipsi reportajele despre: noutati hi-tech, tunning auto, amenajari interioare, idei de vacanta, modalitati de petrecere a timpului liber, sport extrem etc.
Muzica „live” si rubrici precum stiluri de vedeta, trenduri in shopping, idei de calatorii sau propuneri de retete culinare delicioase si usor de preparat se regasesc si ele in programul emisiunii.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/06/Liana-Stanciu3.jpg