Muzica

LIZ, concurenta la „Vocea Romaniei”, lanseaza piesa „Cadou de Craciun”, alaturi de pianistul Catalin Raducanu

LIZ, amintind ca fiind tanara interpreta insarcinata din echipa lui Tudor Chirila de la „Vocea Romaniei”, care a i-a impresionat pe antrenori cu timbrul sau vocal armonios, lanseaza piesa „Cadou de Craciun”, o poveste feerica de iarna despre iubire. In calatoria muzicala de basm a artistei, aceasta este insotita si de Catalin Raducanu, pianistul care a concertat pe scena Ateneului Roman alaturi de grupul Traffic Strings, completand de exceptie povestea melodioasa a cantaretei LIZ, cu o linie muzicala si un aranjament de pian ademenitoare.
„Cu Catalin colaborez si in spectacolul de la Teatrul Elisabeta, «Crima la cina», si stiam ca avem o super chimie, din punct de vedere artistic. L-am sunat intr-o seara si i-am spus: «stii ce, eu vreau sa compun o piesa de suflet. Ceva ce le-am putea darui celor dragi de Craciun. Vrei sa ne vedem si sa o cantam?». Si exact asa a fost. O ora am avut la dispozitie in ziua aceea si deja aveam structurata linia piesei. Era deja cantabila. Spre final de saptamana, intr-un tur de forta, am intrat cu piesa in studio si apoi am filmat. Sambata am avut «Avarul» la Sala Dalles, iar dupa spectacol am mers la studio sa inregistram. Duminica am jucat «Crima la cina», dupa care am mers sa filmam videoclipul melodiei. Craciunul bate la usa. Am vrut sa fim gata in timp util. N-a fost usor, dar a meritat”, a declarat LIZ.

Versurile incantatoare au fost scrise si compuse chiar de tanara artista, iar videoclipul a fost filmat de Ciprian Strugariu. „Mi-am dorit sa dedic aceasta piesa celor indragostiti de emotie, indragostiti de viata si tuturor indragostitilor din jurul meu. Si cred ca ne-a iesit”, a mai completat cantareata. De asemenea, melodia „Cadou de Craciun” vesteste iarna si pe platformele Spotify, iTunes, Apple Music si Deezer, accesand li.sten.to/cadoudecraciun.

Despre LIZ
Absolventa a Facultatii de Teatru, din cadrul Universitatii Hyperion, LIZ (Luiza Cobori) i-a avut ca mentori in arta teatrala pe Maestrul Virgil Ogasanu si doamna Ruxandra Sireteanu. Ea debutat in anul 2010, cu rolul Blanche DuBois, in spectacolul „Un tramvai numit dorinta”, de Tennessee Williams. „Avarul”, „Obsesii”, „Ultima halta in paradis”, „Amanta Perfecta” si „In largul marii” sunt cateva dintre spectacolele de teatru in care ati vazut-o. In 2018, artista participa la „Vocea Romaniei”. Va amintiti, cu siguranta, de interpreta insarcinata, care a reusit sa intoarca doua scaune, respectiv Tudor Chirila si Irina Rimes. Alegerea Luizei a fost echipa Tudor Chirila, in cele din urma. „Vocea Romaniei” a incurajat-o sa abordeze cu mai multa serozitate muzica. Astfel, a inceput sa studieze canto in tehnica „Estil Voice” cu Mirabela Botocan. In prezent, artista se mandreste si cu piesa de debut lansata in vara lui 2021, „Muzica din linistea mea”, care insumeaza peste 23.000 de vizualizari pe platforma YouTube.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu