Comunicate

Mai stiti ceva de Ana? Ana, fetita cu cartile! Vine la Art FM vineri 20 noiembrie 2020 ora 8:00

Eu da, este foarte bine. A doua ei carte a prins contur si are o poveste foarte interesanta. Sunt sigura ca o sa fie atractiva pentru multi copii.

Prima ei carte se afla deja in Biblioteca Nationala. O gasiti sub denumirea Emotiile extraterestrului.  Ana nu s-a trezit intr-o dimineata si a spus ”eu vreau sa scriu”! Drumul ei ”printre carti” a inceput mult mai devreme. A inceput cu povestile parintilor si ale bunicilor. Povesti pe care ea le asculta. A urmat apoi inceputul cititului. Ca pentru multi copii a fost nevoie de munca. Apoi a inceput sa citeasca singura. A descoperit lumea fascinanta a cartilor si cand prindea momente libere citea. Sigur ca erau multe responsabilitati: scoala, teme, invatat, dansuri, arta, etc… Dar zilnic citea. Model i-au fost parintii. I-a vazut citind.

Copiii invata din ce le spunem, dar si mai mult invata din ceea ce ne vad facand.

A inceput sa scrie la inceput de 2020. A finalizat cartea in pandemie si izolare. O perioada dificila pentru multi copii. Toata lumea ei s-a schimbat, dar ea a ramas perseverenta.

Aceasta face diferenta in vremuri de criza: perseveranta, determinarea. Sa nu te lasi de ceea ce ti-ai propus, sa nu renunti la visele tale.

Cartea Emotiile Extraterestrului a aparut in vara lui 2020 la editura Floare de Iris si poate sa fie citita de copii.

Ana are multe alte lucruri pe care le face. Este eleva in clasa a 4-a. Ca multi copii invata online. Asta inseamna si mai multa implicare din partea ei: lucru suplimentar, atentie la ce nu intelege, consolideaza ce se preda.

Ea este pasionata si de dansuri. O alta pasiune este Escape Room-urile. A vizitat o multime. Si-a invins frici si a descoperit o lume nou si interesanta.

Iubeste animalele foarte mult, merge pe munte, se distreaza cu prietenele ei si … continua sa scrie.