Muzica

MAO a lansat piesa ”Lonely”

”Lonely” este piesa lansata de MAO, o tanara de doar 16 ani din Galati, care, in urma unei preselectii care a fost organizata de catre Sonus Records si Music City, a fost admisa in cadrul programului Start Up.
Acum, MAO face primele demersuri catre o cariera muzicala si lanseaza prima sa melodie, ”Lonely”. Cu pasi mici, dar siguri, artista noastra arata ca muzica face parte din ea si ca este ceea ce o face fericita.
„Piesa a venit ca o incununare a pasiunilor mele, as putea spune, de la sine, cu emotiile si trairile mele adolescentine. Pentru mine, aceasta piesa reprezinta o deschidere a sufletului, un zambet, un inceput, o floare, o raza de soare in drumul meu ireversibil artistic”, ne-a declarat artista.
MAO s-a inspirat pentru lansarea piesei din bucuriile si din experientele pe care viata i le-a oferit. Muzica este o evadare pentru ea si este locul in care gaseste tot ceea ce are nevoie.
„As putea spune ca ma inspira universul prin esenta sa, natura, oamenii, artistii si, nu in ultimul rand, profesorii mei pe care ii respect si pe care ii apreciez. Ma relaxez scriind versuri care, apoi, prind contur in melodii”, ne-a mai spus aceasta.
Muzica a fost compusa de AVA, versurile sunt scrise de MAO, orchestratia a fost asigurata de Mihai Grecan si de Dumitrescu Ionut Alexandru (Acxel)

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu