Stiri prin gaura cheii

Mirabela Dauer, cool si pe net – Galerie foto –

Artista a invatat in direct cum sa faca TikTok-uri profesioniste, pentru a tine pasul cu generatia tanara

Mirabela Dauer arata ca este la curent cu tot ce misca in materie de retele de socializare si interactiuni nonconformiste cu fanii ei. Artista a marturisit ca si-a facut cont de TikTok si ca apeleaza la un vecin sa posteze cele mai haioase filmulete. Miercuri dimineata, ea a invatat cum sa faca un TikTok „profi”, de la doi tineri care au impreuna nu mai putin de un milion de urmaritori in reteaua amintita!

Lorena Visan si Louis Florea, content creators pe Instagram, TikTok si YouTube, s-au trezit „Cu capu-n zori” si au venit in platoul matinalului TVR, sa o ajute pe Mira sa se specializeze intr-ale TikTok-ului. Ei au propus un video „simplu, dar viral”, in care s-au implicat, pana la urma, toti cei prezenti.

Mira le-a povestit telespectatorilor si gazdelor sale, Liza si Fere, ca a fost initiata in celebra platforma online de nepoatele Mariei Dragomiroiu. „Eu nu am un milion de abonati ca Lorena si Louis pe TikTok, dar o sa am! Astazi o sa fac cu voi continut pentru contul meu de TikTok, sa imi creasca numarul de fani. Si o sa va ajung din urma… Sa va spun un secret: acest TikTok l-am facut datorita Mariei Dragomiroiu si nepoatelor ei. Ele au fost capul rautatilor, la ele am vazut. Cum? TikTok, nu stii tu? NU! Pai, vreau şi eu. Si atunci, vecinul meu, Ionut Popa a fost apostrofat: ‘Ionut, cand vii de la serviciu, trebuie sa imi faci si mie TikTok. Iar el s-a executat’”, a povestit Mirabela.

Si, pentru ca un milion de fani nu se aduna fara seriozitate, chiar si pe TikTok, Mira a aflat ca si aici, arta cere sacrificii: pentru ca ieri a pierdut un challenge, Louis si-a surprins, la randul lui, urmaritorii cu noul sau look, vopsindu-si parul… leopard.

Una peste alta, Mirabela a declarat ca s-a simtit foarte bine alaturi de gasca vesela de la TVR 1, laudand preparatele chefului Angie, dar si intreaga echipa, pentru ca „sunteti asa ca mine, zurli”. Liza, Fere si colegii lor de la „Cu capu-n zori” ne asteapta in fiecare dimineata, de la 7:00, de luni pana vineri, la TVR 1.