Comunicate

Noul sezon „Drag de Romania mea!” incepe cu o editie speciala: Gala „Angela Buciu 80”

Show-ul spectaculos prezentat de Paul Surugiu-Fuego si difuzat in fiecare duminica, de la ora 15.00, revine din 2 octombrie la TVR 2.

Paul Surugiu Fuego si echipa „Drag de Romania mea!” dau startul unui nou sezon al galelor valorilor romanesti, un show de divertisment clasic, decent, variat, o trecere frumoasa si fireasca printre eroii autohtoni, printre modele si exemple ale unor personalitati care au definit succesul si au facut ca numele lor sa straluceasca.

„Ne place sa lucram impreuna! Colaborez minunat cu profesionistii din TVR 2, pentru a putea avea un produs de calitate, la care oamenii sa se uite cu drag si din care sa poata invata ceva. Suntem atenti la fiecare cuvant, avem grija sa „rasfatam” invitatii cu vorbe frumoase, sa venim cu noutati si cu tot felul de povesti, duete, piese noi. Baletul va avea costume noi, band-ul a pregatit surprize, eu am cantece in prima auditie si va marturisesc ca va fi un sezon plin de emotii, in care vrem sa vedeti, dincolo de partea artistica, fata umana a invitatilor nostri si tineri care sunt talente formidabile. Avem rubrici noi, campanii speciale, am pictat si tablouri noi pentru platou, multe surprize va asteapta din septembrie pana in decembrie la TVR 2!”, a spus Paul Surugiu.

Din 2 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 2 sezonul se deschide cu GALA ANGELA BUCIU 80, o editie care celebreaza simbolul Maramuresului, la cei 80 de ani de viata si 60 de cariera, cu o prezentare de poveste a carierei ei, momente captivante, emotii, imagini de colectie, surprize, tineri interpreti, invitati speciali precum Sofia Vicoveanca, Ansamblul Transilvania si multe alte amintiri. Va fi o editie memorabila, unica, in care veti redescoperi simbolul autenticitatii.

Noul sezon „Drag de Romania mea” propune mai multe surprize, tributuri, personaje atipice, momente captivante si o campanie a emisiunii prin intermediul careia va fi sprijinita o cauza nobila. Nu vor lipsi galele de folclor autentic, cu
tanara generatie, si nici marile nume. Va fi muzica din toate genurile si mai multe gale cu cei mai iubiti artisti de top de peste Prut, din Basarabia. Veti cunoaste copii care uimesc cu talentul lor, la doar 6 ani si o veti revedea pe fenomenala Marina Voica, care la 86 de ani canta, danseaza si compune melodii noi.

Si in acest sezon „Drag de Romania mea” invitatii vor raspunde „Testului sinceritatii”, un quizz inedit despre secretele lor bine pastrate si despre momentele mai putin comode din viata lor. Noul sezon „Drag de Romania mea” va incepe pe 2 octombrie, de la ora 15:00 si este unul de colectie, cu numeroase surprize.