Comunicate

„Nu exista nu se poate!” Andreea Marin se intoarce la TVR

Incepand din aceasta toamna, mai exact din data de 12 octombrie, surpriza grilei TVR 2 este revenirea Andreei Marin, una dintre cele mai puternice si carismatice vedete din Romania, cu un program in care va sta fata in fata cu oameni adevarati, in povestile carora privitorii se vor regasi negresit. 

Televiziunea Nationala m-a chemat din nou… acasa!”, spune Andreea Marin. Acolo m-am construit ca om de televiziune, cand am pasit in acest domeniu eram studenta la informatica si habar nu aveam ce inseamna munca la TV.  Acolo, la TVR, se recladeste acum, caramida peste caramida, si oamenii care au fost strans legati de istoria televiziunii nationale – din care ulterior au plecat multi dintre cei ce sunt acum in media in privat – sunt primii care pot pune umarul acum, mai mult ca oricand. Mi s-a propus sa creez un nou format cu care sa ma intorc acasa, la TVR.

M-am gandit foarte bine: stiu ca exista nostalgia spectacolului in direct, in care si eu ma simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live ma face sa dau tot ce-i mai bun, insa acum, in pandemia pe care o traversam, a propune un format cu public mare nu e o idee prea buna. Asa ca am gandit un format inedit pentru mine, care sa le aduca oamenilor valori similare cu cele pe care eu stiu ca le iubesc si le asociaza cu persoana mea, imbogatite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emotii care sa ii imbogateasca interior, care sa ii motiveze, sa ii inspire, exact ce avem nevoie in prezent”, a mai declarat Andreea Marin

 „Nu exista nu se poate! E vorba tatalui meu care a devenit motto-ul vietii mele apoi si care devine acum titlul emisiunii mele”

„Eu aleg sa fac un program TV pe care sa-l poata urmari orice om, de orice varsta, alaturi de familie, cu sansa de a fi inspirat, incantat, motivat, de a afla ceva nou”, incheie vedeta TVR.