Comunicate

„O data-n viata”, cu Iuliana Tudor, din nou la TVR 1!

Una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment ale Televiziunii Romane revine in grila TVR 1, din 23 octombrie, in fiecare duminica seara. Ce noutati aduce formatul 2022 aflam de la Iuliana Tudor.

Timp de 10 ani, a fost programul premium al TVR 1, cu audiente record. Formatul semnat de regretatul om de televiziune Titus Munteanu aducea in platou persoane publice din domenii diferite care, „o data-n viata”, imbracau costumul traditional romanesc si cantau, dansau, realizau duete, in premiera, cu vedete ale muzicii populare romanesti. Din 23 octombrie, „O data-n viata”, cel mai longeviv program de divertisment din istoria Televiziunii Romane, revine in grila de programe a TVR 1! Din binecunoscutul decor al show-ului ce a ramas in inimile telespectatorilor, Iuliana Tudor ne invita din nou, pe toti, duminica de duminica, de la ora 21.00, la doua ore de spectacol cu muzica, umor si momente inedite.

„’O data-n viata’ a fost si va ramane proiectul meu de suflet. Timp de 10 ani am trait printre cele mai frumoase experiente ca om de televiziune, iar in momentul in care am pasit din nou in decorul emisiunii mi s-a taiat respiratia, gandindu-ma la Titus Munteanu, la Elise Stan si echipa noastra, la maestrul Nicolae Botgros si orchestra Lautarii din Chisinau… Si, peste toate, la cata bucurie am adus in sufletele romanilor de pretutindeni prin acest show. Continuam povestea ‘O data-n viata’ si sunt fericita ca spectacolul va avea in prim-plan tinerii descoperiti de noi la ‘Vedeta populara’. Va astept cu drag in fiecare duminica seara, in fata micilor ecrane!”, este invitatia pe care Iuliana Tudor ne-o adreseaza tuturor.

In toamna 2022, emisiunea aduce in atentia publicului tinerii laureati ai talent-show-ului „Vedeta populara”, alaturi de mari vedete ale folcorului romanesc, venite sa-i sustina si sa le ofere din exeperienta lor. Tinerii vor fi provocati de Iuliana Tudor la momente artistice unicat, traite „o data-n viata”, precum: interpretarea unui cantec din folclorul romanesc in prima auditie, interpretarea unui cantec din muzica pop, rock, jazz, dance, hip hop, etc., duet cu vedeta care il sustine, duet cu un artist in voga al momentului, din alt gen muzical, dans traditional alaturi de un ansamblu folcloric de profesionisti, dans rock’n roll, vals, dance, tango cu trupa de dansatori, recunoasterea unor obiceiuri sau elemente de etnografie si folclor muzical din diferite zone ale tarii, moment de teatru alaturi de un actor celebru, precum si amuzanta proba practica (de taiat lemne, de gatit un preparat traditional, de muls capra sau oaia, de executat un obiect din lut la roata olarului etc.).

Acompaniamentul va fi asigurat, in fiecare editie, de orchestre de muzica populara din toata tara. Nu vor lipsi cele doua personaje care au facut istorie la „O data-n viata” – Floarea si Gheorghe, in interpretarea actorilor Maria Buza si Marius Rizea.

Din aceasta toamna, serile de duminica sunt din nou rezervate emotiilor traite „O data-n viata”, folclorului autentic si spectacolului plin de ritm si culoare. Iuliana Tudor face inca o data o reverenta in fata divertismentului de calitate si ne asteapta in fata micilor ecrane din 23 octombrie, la ora 21.00 la TVR 1.