Muzica

O noua voce se lanseaza in industria muzicala: Andra Sun debuteaza cu piesa ,,Lacrimi”

Piesa ne vorbeste despre acel moment dintr-o relatie in care cuvintele sunt de prisos, iar privirile celor doi transmit ca este vremea ca frumoasa poveste de dragoste sa ia sfarsit.

,,Lacrimi” este o piesa cu un sound sensibil ce ne vorbeste despre amintirile frumoase care nu mai pot salva ce a fost la un moment dat o relatie plina de iubire. Andra Sun ne transmite ca trebuie sa avem curajul sa spunem ,,adio” atunci cand nu ne mai simtim fericiti langa cineva, chiar daca acest lucru presupune si lacrimi.

Clipul piesei o prezinta pe artista in diferite locatii din Bucuresti care ii reamintesc de momentele placute din relatie, dar de la care, acum, isi ia ramas bun.

Artista studiaza muzica de la 10 ani, iar talentul i-a fost descoperit de Angela Bitlan, coordonatoarea unui cor muzical. De atunci studiaza muzica, iar acum este hotarata sa se dedice carierei sale de artist. In prezent, Andra urmeaza cursurile de canto sub indrumarea artistei AVA (Andreea Avarvari) si s-a alaturat echipei Sonus Records cu ajutorul carora a lansat prima piesa.

,,Este o piesa sensibila, despre o despartire care aduce regrete si lacrimi, in care cei doi isi spun adio si dau uitarii amintirile si suferinta. Sper ca mesajul piesei sa ajunga la inimile tuturor!” a declarat Andra Sun despre piesa.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu