Stiri prin gaura cheii

Ovidiu Lipan Tandarica la „Reteaua de idoli”: „Sunt un mergator continuu si nu am avut liniste niciodata”

Respectat in lumea muzicii, Ovidiu Lipan Tandarica este invitatul Irinei Pacurariu in editia de luni, 23 mai, de la ora 21:00, la TVR 2. Emisiunea poate fi revazuta vineri, 27 mai, ora 22:00.

Baterist si compozitor, Ovidiu Lipan Tandarica se numara printre cei mai apreciati artisti si promotor al valorilor romanesti prin muzica lui speciala. De copil a fost convins ca menirea lui e sa faca muzica si a marturisit ca: „pasionat de muzica nu mai vedeam nimic in jurul meu”. Ovidiu Lipan Tandarica isi pastreaza si astazi stilul inconfundabil, cu ochelarii de soare la moda si la volanul masinii decapotabile: „ma scoate din depresie, imi creaza o stare de bine”, spune artistul.

Filmat in studioul de inregistrari, locul unde gandeste spectacole pline de energie, Ovidiu Lipan Tandarica a raspuns cu sinceritate la intrebari legate de profesie, familie si colegii de scena. Acum, lucreaza la un nou videoclip si urmeaza sa aiba concert in Dubai. „E o perioada in care am nevoie de plaja, este o piesa antrenanta, de vara si vrem s-o distribuim peste tot”, spune fostul baterist al legendarei trupe „Phoenix”.

Chiar daca pandemia a fost o perioada grea pentru artisti, Ovidiu Lipan Tandarica a continuat sa lucreze si a facut un turneu cu filmul biografic „Tara mea de glorii, tara mea de dor”, cu imagini senzationale.
Sunt un mergator continuu si nu am avut liniste niciodata. Cu toate ca mai stau, ma relaxez, nu pedalez in gol, las divinitatea sa lucreze. Daca nu te incadrezi in anumite sentimente, bineinteles cu anumita evolutie spirituala, nu poti sa le intelegi… nu poti sa te intelegi, trebuie sa existe un echilibru, o armonie intre minte si suflet, mai ales in perioada aceasta atat de complicata, de dezbinare si egoism, e nevoie de mult echilibru si regasire de sine”, a spus Ovidiu Lipan Tandarica la „Reteaua de Idoli”.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/05/RDI_Tandarica.jpg