Comunicate

Paula Seling, aniversata la „O data-n viata”

Invitata in emisiunea de la TVR 1 pentru un moment special, artista a fost surprinsa de echipa Iulianei Tudor in plina inregistrare! Reactia Paulei Seling – duminica, 18 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, intr-o noua editie „O data-n viata”.

„Timpul” este piesa pentru care Paula Seling a pasit din nou in platoul emisiunii „O data-n viata”. Urma un duet cu tanara Madalina Muresan, laureata a show-ului de talente „Vedeta populara”. Nu mica i-a fost mirarea vedetei, insa, cand s-a trezit inconjurata de protagonistii emisiunii si de echipa Iulianei Tudor, „inarmati” cu un tort si cantandu-i „La multi ani!”, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de cariera! Emotionanta reactie a artistei o vedem in editia de duminica, 18 decembrie, a emisiunii „O data-n viata”. Iuliana Tudor ne invita la o noua seara cu cantec si voie buna, la TVR 1, de la ora 21.00.

Penultima editie a emisiunii din acest an aduce in studioul TVR, asa cum ne-a obisnuit, tinere talente care s-au remarcat de-a lungul celor 8 sezoane „Vedeta populara”, insotite de interpreti celebri ai folclorului romanesc. Aneta Stan este cea care o sustine, pe tot parcursul emisiunii, pe Madalina Muresan. Cristina Dragan beneficiaza de ajutorul Stelianei Sima, dar ofera telespectatorilor si un moment special alaturi de Alexandra Ungureanu. Iar Ioana Urs are parte de sprijinul Anghelinei Timis Lung. Tot ea isi demonstreaza calitatile de dansatoare, cu un vals, impreuna cu membrii Ansamblului Ciprian Porumbescu, cei care asigura coregrafia tuturor momentelor serii. Orchestra aceluiasi ansamblu, dirijata de Mihai Cotos, ne incanta cu acordurile sale, de-a lungul intregii emisiuni.

Cu emotie, dar si cu bucuria cantului si jocului romanesc, Iuliana Tudor ne asteapta si in acest sfarsit de saptamana la „O data-n viata”, de la ora 21.00, la TVR 1. Emisiunea poate fi urmarita si de romanii din afara tarii, simultan, la TVR International.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/12/ODV-ed-7_850_0624.jpg