Comunicate

Premiera TVR 2: „Luminita de la miezul noptii”

Luminita Velciu propune incepand cu data de 11 octombrie, in fiecare noapte de luni pana joi, de la ora 0:00 un nou program interactiv, „Luminita de la miezul noptii”. In prima editie se va realiza un duplex cu emisiunea „Serviciul de noapte” de la Radio Romania Actualitati.

Sunt multi oameni singuri. Sunt multe persoane care sufera de nesomn. Sunt multe griji care nu ne lasa sa dormim. Tot ce ne macina peste zi, pare ca se „razbuna” pe noi noaptea.
Pornind de la aceste constatari, Luminita Velciu propune incepand cu data de 11 octombrie, in fiecare noapte de luni pana joi, de la ora 0:00 un nou program intitulat „Luminita de la miezul noptii”. Va fi o emisiune interactiva in direct, prima productie in regim de podcast din Televiziunea Romana. „Luminita de la miezul noptii” se adreseaza tuturor celor carora li se pare ca noaptea totul e mai greu si fara de speranta. Ne dorim o emisiune de suflet care sa-i ajute pe oameni sa iasa de sub imperiul spaimelor, al informatiilor care ne fac sa ne speriem, un „tampon sufletesc” pentru a reusi sa adormim cu o stare de bine si cu sentimentul ca ce e rau si trist nu ni se intampla numai noua.
Fiecare editie va fi un dialog cu cate un invitat care vine sa impartaseasca povesti, experiente personale puternice, lectii de succes, trairi deosebite, iar in partea a doua se vor primi telefoane in direct de la cei dornici sa comunice cu protagonistul..

In prima editie a emisiunii, Luminita Velciu va sta de vorba cu telespectatorii despre intentiile acestui program, iar de la ora 0:30 se va realiza un duplex cu realizatorii emisiunii „Serviciul de noapte” de la Radio Romania Actualitati care se difuzeaza live in acelasi tronson orar.