Evenimente

Premii pentru TVR la Gala Aniversara a Performantei si Excelentei 2020

“Telejurnalul”, Andreea Marin si emisiunea „Zile cu stil” s-au aflat printre brandurile laureate ale Televiziunii Romane.

Trofeul #NuExistaNuSePoate al Galei a fost oferit Andreei Marin, iar Alina Ionescu si Radu Andrei Tudor au primit premii pentru profesionalism si implicare.

A devenit deja o traditie ca printre cele mai importante evenimente ale toamnei sa se numere Gala Performantei & Excelentei. Intr-un an aniversar si in conditii dificile de pandemie, Gala ajunsa la cea de-a 10-a editie a premiilor dedicate promovarii si recunoasterii personalitatilor care au dobandit un renume in diverse domenii, prin proiecte si activitati deosebite, a adus pe podiumul top-laureatiilor pe cei mai buni dintre cei buni, pentru a marca evenimentul asa cum se cuvine.

Trofeele au fost decernate joi, 8 octombrie, in cadrul unui eveniment aniversar de la care nu au lipsit personalitati cunoscute. Gala a fost gazduita de  realizatoarea TV Adela Diaconu, initiatoarea evenimentului, iar alaturi de ea s-a aflat prezentatorul Filip George.

Premiul de Excelenta pentru Cel mai complex si obiectiv jurnal informativ a revenit Telejurnalului TVR. Trofeul a fost primit de jurnalistul Radu Andrei Tudor, prezentator al principalei editii a Telejurnalului TVR 1.
„Este un premiu pe care, cumva, il asteptam, atata vreme cat Telejurnalul TVR a dovedit de-a lungul timpului si mai ales in aceasta perioada, ca este cel mai complex si obiectiv jurnal informativ de pe piata media din Romania. Chiar daca eu sunt cel care a ridicat premiul, acesta este pentru toti colegii mei, care muncesc neincetat si in orice fel de conditii. Oamenii isi dau seama ca a face stiri in vreme de pandemie este un proces extrem de complex”, a spus jurnalistul Radu Andrei Tudor.

Trofeul #NuExistaNuSePoate al Galei Performantei si Excelentei 2020 pentru implicare sociala in peste 100 de campanii umanitare i-a revenit unei vedete deja celebre, Andreea Marin.

Alina Ionescu, vedeta TVR 2, a primit premiul pentru Cea mai buna emisiune de lifestyle, “Zile cu stil”.
„Sunt onorata ca am primit acest premiu si am ajuns la inimile telespectatorilor. Trofeul este pentru Cea mai buna emisiune de lifestyle…“Zile cu stil”, la TVR 2, in fiecare sambata, de la ora 18:00”, a spus Alina Ionescu.

Printre cei 30 de premiati ai anului 2020 s-a numarat si Gianina Corondan, colaborator permanent al emisiunii „Vorbeste corect!”, de la TVR 1.

Gala Performantei si Excelentei acorda trofee personalitatilor publice a caror performanta si a caror creativitate au stralucit in domenii precum artele, campaniile sociale si umanitare, sportul, designul vestimentar, beauty sau media. Printre personalitatile prezente la eveniment s-au numarat: Helmut Duckadam, Catalin Botezatu, Anamaria Prodan Reghecampf, Dana Savuica, Florin Bratu, Andreea Antonescu etc.
„Am ajuns la cea de-a X-a editie aniversara a Galei Performantei si Excelentei. Nu stiu cum au trecut zece ani in care am laureat cele mai importante personalitati ale Romaniei din toate domeniile – politic,  cultural, sportiv, artistic etc. Anul acesta am avut o Gala a top-laureatilor, cei mai buni dintre cei mai buni”, a spus Adela Diaconu, gazda evenimentului.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu