Comunicate

Premiile Mass-Media ale Ambasadei Germaniei „EU2020 – un an plin de provocari”

Ambasada Germaniei la Bucuresti acorda impreuna cu Asociatia Profesionistilor din Presa in cadrul presedintiei la Consiliul Uniunii Europene doua premii mass-media speciale in valoare de cate 600 de euro sub titlul –„EU2020 – un an plin de provocari” – pentru cele mai bune materiale jurnalistice despre Uniunea Europeana, Europa si provocarile actuale la nivel european.

 

Materialele jurnalistice trebuie sa fi fost publicate in perioada 01.01.2020 – 21.10. 2020 intr-o publicatie tiparita sau online, in format text pentru unul dintre premii sau in format video sau audio pentru cel de al doilea premiu. De asemenea, se accepta materiale care urmeaza a fi publicate sau difuzate pana la sfarsitul lunii octombrie 2020. Materialele pot fi in limbile romana, germana si engleza. Pentru limba germana trebuie trimis si un rezumat in limba romana. Materialele vor putea fi trimise direct sau ca link (pentru descarcare) pana in data de 22.10.2020 la adresa: presa.clujeana@gmail.com.

Juriul consta din: Alison Mutler (fost corespondent-sef pe Romania al Asociated Press, actual redactor la sectia engleza a Universul.net); Luiza Vasiliu (Editor coordonator Scena9); Sebastian Zachmann (redactor la Adevarul)

Premiile vor fi acordate in cadrul Galei Presei Clujene, care va avea loc pe 12.11.2020.