Comunicate

Preselectiile online „Castiga Romania!” in cel de-al noualea sezon

Virgil Iantu ii provoaca pe cei dornici sa-si testeze cunostintele de cultura generala pe teme despre tara noastra la preselectii online. Termenul limita, 1 noiembrie.

In contextul pandemiei de COVID-19 si a restrictiilor impuse pentru a proteja sanatatea populatiei, preselectiile „Castiga Romania” se vor desfasura online. Toti cei dornici sa devina in deplina siguranta concurenti ai emisiunii difuzate de TVR 2 se pot inscrie pana luni, 1 noiembrie, pentru a participa. „Castiga Romania!” ii asteapta pe toti cei dornici sa-si testeze cunostintele de cultura generala pe teme despre tara noastra sa ia parte la preselectii si sa devina concurenti in cel de-al noualea sezon al concursului favorit de cultura generala pe teme despre tara noastra.

Astfel, cei interesati vor completa detaliat o fisa de inscriere, care poate fi descarcata de pe site-ul tvr.ro si o vor trimite, pana la data de 1 noiembrie, la adresa de email castiga.romania@tvr.ro.
Echipa emisiunii va verifica fisele de inscriere iar solicitantii vor fi contactati in termen de maximum 30 de zile, pe email sau telefon, pentru a se stabili o zi si un interval orar in care sa sustina testul de cultura generala, pe Zoom sau Whatsapp video.
Pentru mai multe detalii accesati tvr.ro, Facebook „Castiga Romania!” sau castiga.romania@tvr.ro.

DESPRE „CASTIGA ROMANIA!”
In fiecare editie, in platoul emisiunii se afla trei concurenti care trebuie sa raspunda corect mai multor intrebari de cultura generala si sa strabata, virtual, mai multe judete de pe harta Romaniei. Fiecare concurent trebuie sa-si aleaga de pe harta Romaniei un judet de granita ca punct de plecare.
Misiunea concurentului este sa ajunga intr-un judet tot de granita, ales de calculator. Concurentii trebuie sa raspunda la intrebari de cultura generala care au legatura cu judetele „prin care trec”. In ultima etapa ramane un sigur jucator, cel care a raspuns la cele mai multe intrebari.