Muzica

RALUCA APRODU in BONJOUR MADAME, cel mai recent single al trupei ALTERNOSFERA

 BONJOUR MADAME este cel mai nou single al trupei de rock si alternative Alternosfera. Videoclipul piesei a fost lansat in urma cu cateva zile pe contul de youtube al formatiei si reprezinta primul single de pe viitorul album.

Raluca Aprodu, binecunoscuta actrita de teatru si film, este protagonista acestui videoclip, pe care multi l-au catalogat drept un foarte scurt metraj:

L-am cunoscut pe Marcel pentru prima data intr-o parcare 🙂 Amandoi aveam de alergat in ziua aia. Mi-a povestit despre ideea clipului. Am ascultat piesa pentru prima oara intr-o masina. 3 minute mai tarziu vorbeam despre unde si cand putem sa filmam videoclipul. Si povestea nu e prezentata pe scurt. Fix asa a fost. Pentru ca sunt momente in viata in care nu trebuie sa te gandesti prea mult la un lucru. El pur si simplu se intampla: firesc, frumos si cu bucurie. Daca e sa fac o comparatie, a fost cel mai firesc si placut “First date” profesional din viata mea.

Regizorul videoclupului, Roman Burlaca:
A fost un proiect important pentru mine, cunosteam muzica Alternosfera inca din copilarie si mi-am dorit sa ajung sa fac ceva pentru ei. Cand mi-a aratat Marcel pentru prima data piesa am simtit-o din prima si am vazut pana la capat cum trebuie sa arate tipologia si trairile femeii din poveste. Iar cand a venit Marcel si a propus-o pe Raluca Aprodu in rolul principal, eram sigur ca va iesi un clip pe masura. Este extrem de frumos sa poti crea alaturi de actori care aduc plus valoare proiectului.

Marcel Bostan, solistul trupei Alternosfera si autorul scenariului videoclipului, spune despre Bonjour Madame: Bonjour… este despre vindecare prin sinceritate!

Piesa Bonjour Madame a fost lansata vineri, 25 noiembrie, intr-un concert intim, de club, dar la care au participat aproximativ 800 de persoane.

Urmatoarele concerte Alternosfera vor avea loc in Chisinau si Brasov, dupa cum urmeaza:

– sambata, 10 decembrie 2022, la CHISINAU, in BRMG (ex Hala Moldova Film)
bilete: https://iticket.md/event/alternosfera-bonjour-madame

– vineri, 16 decembrie 2022, | BRASOV | KRUHNEN MUSIK HALLE
https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-alternosfera-lansare-single-bonjour-madame-80513/

Prestatia artistica, show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un etalon pentru zona de rock si alternative de la noi din tara. De-a lungul timpului, trupa a sustinut sute de concerte in Romania si Republica Moldova, lansand pana in prezent 6 albume si un EP, printre cele mai cunoscute hituri numarandu-se Orasul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Inchisoarea alba, Doua Eve, Muta, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fantanile.

Recent, Alternosfera a sustinut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian – o serie de concerte in cele mai frumoase sali de spectacol din Romania si Republica Moldova.

Alternosfera inseamna: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitara; Sergiu Aladin – chitara; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

𝐀𝐋𝐓𝐄𝐑𝐍𝐎𝐒𝐅𝐄𝐑𝐀
www.alternosfera.com
www.youtube.com/alternosferaofficial
http://instagram.com/alternosfera
www.facebook.com/alternosfera
https://music.apple.com/us/artist/alternosfera/1020614844

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/12/FB_Cover_Page_Bonjour_Clean-scaled.jpg

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu