Muzica

Rania se lanseaza cu melodia “Numai Noi”

In aceasta toamna Romania mai cunoaste un nume nou in lumea muzicala. Este vorba de micuta artista Rania (Rania Luhan), originara din Bucuresti.
La doar 6 anisori, noua artista debuteaza cu piesa “Numai Noi”, o melodie compusa si produsa de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu, alaturi de echipa sa muzicala, din Spania. Din spusele acestuia: “Rania este o fetita foarte carismatica si plina de energie, sunt foarte fericit ca face parte din familia noastra muzicala, #ELRaduProject. Din clipa cand am cunoscut-o am simtit ca putem crea lucruri minunate impreuna. Asa a aparut piesa “Numai Noi”, o melodie ritmata, cu mesaj pozitiv si sound fresh, compusa exclusiv pentru ea.”
Si ca impactul creatiei muzicale sa fie mai puternic, la aceasta piesa s-a filmat si un videoclip foarte colorat si dragut, in care o vedem pe tanara interpreta, insotita de tatal ei, pe platoul de filmari, cat si de alti copii, care fac parte dintr-un studiou de dans. Filmarile s-au desfasurat in zona municipiului Constanta, videoclipul fiind produs si regizat de catre Dan Mihai Lupescu.

Rania este eleva in clasa 1, la Cambridge School of Bucharest, o fire foarte prietenoasa, cu abilitati de lider intre colegii de la scoala, extrem de sufletista si altruista. Micuta artista adora sa evadeze in gradina bunicii, sa se joace cu animalutele, atunci cand are timp, pe langa orele de canto si de dans.

Ii uram succes!

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu