Muzica

Sean Norvis, Dj Lucian&Geo si Next Route revin in forta cu varianta de festival a piesei “Eyes On Me”

festival

Sean Norvis, Dj Lucian&Geo si Next Route lanseaza impreuna cu Larisa Sirbu, varianta de festival a piesei “Eyes On Me”.Varianta de festival este lansata impreuna cu labelul spaniol Planeta Dance Music, un label foarte popular in intreaga lume si beneficiaza de un clip care transmite un vibe pozitiv. Piesa suna foarte bine, fiind ideala pentru orice festival de gen si se bucura deja de un feedback pozitiv, fiind difuzata de Dj din intreaga lume.

DJ, producator, remixer si fondator al casei de discuri Norvis Music, Sean Norvis este un artist complet, care a reusit prin piesele si remixurile sale sa cucereasca inimile ascultatorilor de muzica buna din intreaga lume. Anul trecut, Sean Norvis a lansat cel de-al treilea material discografic „United Remixes”, un album care contine doua CD-uri, disponibile in magazinele digitale.

DJ Lucian (Lucian Mitrache) si Geo (Naita George), doi tineri talentati si ambitiosi, si-au unit fortele pentru a crea un proiect de succes. Acest proiect muzical, diferit fata de ceea ce se produce pe piata muzicala romaneasca, este cunoscut la nivel international si se bucura de un real succes. DJ Lucian & Geo au reusit sa colaboreze cu in premiera pentru Romania cu artisti precum DJs From Mars, Wolfpack, Justin Prime, Bjones sau Korolova.

Next Route (Beznea Teodor Dorinel) este un tanar increzator si talentat din Sascut, judetul Bacau, care e gata sa cucereasca piata muzicala din Romania, dar si cea internationala. Acesta a produs si a lansat multe piese care se bucura de aprecierea iubitorilor de muzica si este celebru deja pe retelele de socializare, avand peste 4M de Instagram Reels Views si peste 1M de Views pe TikTok.

Larisa Sirbu este o frumoasa talentata care a mai colaborat in trecut cu Sean Norvis, pentru piesa “Here I Am”, si care a reusit prin vocea ei sa transmita emotie.

Sean Norvis,Dj Lucian&Geo si Next Route va pregatesc pe viitor si alte surprize muzicale de exceptie.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu