Muzica

Sean Norvis lanseaza “UNITED”, piesa care poarta numele celui mai recent album al sau – video –

Dupa ce a prezentat la inceputul acestui an cel mai nou album al sau, live pe scena din Club Fratelli Timisoara, DJ-ul si compozitorul Sean Norvis lanseaza “UNITED”, piesa care poarta numele celui mai recent material discografic al artistului. Mai mult decat atat, albumul “UNITED” este disponibil de astazi pe toate platformele digitale de specialitate.

Single-ul este rezultatul colaborarii cu artista poloneza Justine Berg si este compus de catre cei doi artisti, alaturi de un bun prieten de-al lui Sean, Ciprian Emanuel Bot. Acesta nu este primul proiect pe care Sean si Justine il lanseaza. Cei doi au mai facut echipa in trecut pentru single-uri precum “Our Life”, “Embrace Me” si “Afraid to Feel” care au ocupat pozitii fruntase in acest an in Top 100 Beatport Dance/Electro Pop si in Top 100 iTunes in Romania, Austria, Germania, Elvetia, Spania, Finlanda, Norvegia, Suedia sau Mexic.

Cat despre noul album, Sean Norvis a declarat:

“UNITED este inspirat din unele experiente traite de mine. In ultimii 3 ani, am intalnit foarte multi oameni interesanti cu care am rezonat. Multe dintre povestile si trairile lor au fost o sursa de inspiratie pentru mine si consider ca prin acest lucru au contribuit si ei la realizarea acestui album.

Ma bucur ca am avut la inceputul acestui an, inainte de izbucnirea pandemiei, un concert live de lansare la care au participat o parte dintre artistii cu care am colaborat la realizarea albumului. Pentru unii dintre participanti, lansarea albumului meu a fost ultima petrecere la care au participat in acest an.

UNITED imbina mai multe stiluri muzicale, iar unele dintre instrumentele utilizate au un vibe aparte. UNITED contine 18 povesti si cred ca sunt sanse mari ca fiecare ascultator sa se regaseasca macar  in una dintre acestea”.

Sean Norvis a pus suflet in fiecare dintre aceste productii, iar colaborarea cu artisti incredibili precum Lori Glori, Mr. Pit, Justine Berg, Pacha Man, Geo Da Silva, Andreea Ilie, Erick Fill, Will G., MC Steliano, Fabricio El Latino, Copamore, Seepryan, Brazylero, Sundreen, Elle Mariachi, Alexandra Mitroi, Denixe, Miruna Sziklai si Larisa Sirbu, a condus la un rezultat extraordinar.

Albumul este produs si lansat de Norvis Music si o mare parte din piese au fost inregistrate si masterizate in studioul DSPro Timisoara.

Proiect cofinantat si realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara si al Consiliului Local Timisoara.