Muzica

Sean Norvis si bine-cunoscuta mezzosoprana, Andreea Ilie colaboreaza din nou! Vezi aici noul lor videoclip, “Amor, Amor”!

“Amor, Amor” nu este doar o piesa care te invita la dans, are in compozitia sa elemente care te duc cu gandul la iubire, erotism sau senzualitate si este extrasa de pe albumul “UNITED”.

“Este piesa de pe album la care am lucrat cel mai intens. Am pus suflet in aceasta productie si am colaborat la realizarea ei cu Andreea Ilie, Ciprian Emanuel Bot, Ciprian D. Ilie, Johnny Kui si Fabricio Martín Alva Delgado. Tin sa precizez ca aceasta piesa este un remake dupa “Nino – Amor” lansata in anul 1999 si sper sa va placa si versiunea mea”, a declarat Sean.

Andreea Ilie este cea mai cunoscuta mezzosoprana pop opera din Romania si a declarat despre aceasta piesa: “Intotdeauna mi-a placut profunzimea cantecelor in spaniola. Ei traiesc cu pasiune pana si o despartire si daruiesc iubire neconditionat, fara orgoliu. Am colaborat la aceasta piesa si cu fratele meu, Ciprian D. Ilie, care este trompetist la Londra, a terminat Royal Academy of Music si doctoratul in compozitie la Cambridge. Cand am inregistrat piesa “Amor, Amor” s-a intamplat sa fie in Romania, acasa, si i-am cerut cateva sfaturi de improvizatie. La inceput mi-a exemplificat cu trompeta si apoi am spus ca trebuie neaparat sa vina cu mine la studio”.

Johnny Kui a compus partea de chitara din “Amor, Amor” si este cunoscut ca fiind solist si chitarist in trupa “Dincolo De Ziduri”. Are la activ numeroase concerte prin tara si Europa (Norvegia, Suedia, Germania, Spania, Italia, Serbia, Polonia, Ungaria, Austria), diferite colaborari cu artisti renumiti din tara si strainatate si aparitii la Radio si TV.

Piesa nu ar fi fost completa fara percutiile latino ale lui Fabricio “El Latino” si fara prestatia sa de exceptie. “Intotdeauna incerc sa pun amprenta mea in piesele pe care le interpretez, iar cand mi s-a propus colaborarea la piesa “Amor, Amor”, am fost convins ca ar fi una din cele mai potrivite in care puteam sa transmit tot ce simt prin percuțiile.