Muzica

Shar-K lanseaza primul lui EP – Paradigm Shift

Shar-K ( Catalin Nedelcu ) , unul din DJ-ii nostri rezidenti, si-a lansat Vineri, 6 Noiembrie, primul sau EP intitulat “Paradigm Shift” la o casa de discuri din Spania – Sandy Records.

Catalin Nedelcu aka Shar-K crede ca nu trebuie sa fim separati de cat de inalti suntem, de unde suntem, de tonul pielii noastre sau de cine vorbim în gandurile noastre. Ar trebui sa existe o singura religie universala si aceasta ar trebui sa fie IUBIREA. Iubire pentru noi insine si pentru persoana de langa noi.

Primul sau EP, pe care il puteti asculta in premiera numai pe postul nostru de radio, este compus din 5 piese House / Deep House cu influente Tech.

EP-ul se poate gasi in magazinele online: Beatport, Juno Downloads, Traxsource.

In lunile ce urmeaza, vom mai auzi cu siguranta despre noi lansari de EP-uri din partea lui Shar-K, de aceasta data la alte doua case de discuri, una tot din Spania – Black Turtle Deep si cealalta din Irlanda – Academia Records.

Pana atunci, nu uitati sa ascultati in fiecare Vineri si Duminica  de la ora 14:00 “Day Dreaming Radioshow” prezentata de Shar-K.