Comunicate

Spatiul – ultima frontiera, la „Exclusiv in Romania” – galerie foto –

Cristi Tabara si echipa sa ne fac cunostinta cu un pionier al astronauticii, duminica, 11 octombrie, de la ora 15:30, la TVR 1. 

In 1894 venea pe lume, la Sibiu, Hermann Oberth, cel care avea sa devina unul dintre cei mai importanti oameni de stiinta nascuti pe teritoriul Romaniei de azi, unul dintre parintii rachetei si astronauticii. Cristi Tabara si echipa sa ne invita sa ii cunoastem povestea pe 11 octombrie, de la ora 15:30, la TVR 1, intr-o noua editie a emisiunii „Exclusiv in Romania”.

Hermann Oberth si-a imaginat zborul in spatiu si calatoria pe luna cu mult timp inainte ca acestea sa fie posibile. Echipa „Exclusiv in Romania” viziteaza muzeul din Medias care ii este dedicat si care a fost amenajat chiar in casa in care sasul a trait.

Dupa ce il cunoastem mai bine pe cel care este considerat unul dintre pionierii calatoriei in spatiu, ne continuam drumul, alaturi de echipa lui Cristi Tabara, la Planetariul din Brasov, un loc numai bun pentru a afla informatii despre sistemul nostru solar si despre universul din care facem parte. Inaugurat recent, este cel mai spectaculos planetariu din tara. E situat in incinta gradinii zoologice din Brasov, amenajata foarte modern, iar cei care vin aici au posibilitatea sa le vada pe amandoua.

Cu toata viteza, ajungem apoi in locul care a devenit Mecca iubitorilor de sporturi cu motor, Transilvania Motor Ring, cel mai mare circuit auto din tara noastra, aflat la doar 10 kilometri de orasul Targu Mures. Vedem acolo o pista adevarata de curse, unde poti invata sa pilotezi o masina de raliu sau sa conduci defensiv.

Imagini spectaculoase, informatii utile si povesti fantastice – toate acestea si multe altele, intr-o noua intalnire cu Cristi Tabara si echipa „Exclusiv in Romania”, duminica, 11 octombrie, de la 15:30, la TVR 1.