Muzica

Spectacolul extraordinar Corul Madrigal – „Ave Maria”, la TVR 2

Pe 8 septembrie, Sfanta Maria Mica sau Nasterea Maicii Domnului este sarbatorita si la TVR 2, unde, de la ora 22:10, urmarim un concert de inalta tinuta – „Ave Maria”, sustinut de Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin” pe faleza Cazinoului din Constanta.

Evenimentul unic de la malul Marii Negre porneste de la un concept artistic ce imbina sunetul inconfundabil al acestui celebru ansamblu si o complexa regie de lumini si imagini. Actorul Marius Manole va completa programul „Ave Maria” cu interpretarea unei colectii emotionante de psalmi.
Spectacolul va fi intregit de o scenografie spectaculoasa si un design de lumini. Regia spectacolului „Ave Maria” este semnata de Emil Pantelimon, iar conducerea muzicala apartine Annei Ungureanu. Designul de lumini este coordonat de Alin Popa, video mapping-ul de Dorin Popovici, iar sunetul de Gabriel Scirlet.
Spectacolul extraordinar Corul Madrigal „Ave Maria” poate fi urmarit simultan pe TVRI, iar pe TVR Moldova, de la ora 23.00.

„Acest eveniment este o initiativa grandioasa, adusa la inalta performanta printr-un concept ce s-a cladit prin multa munca, zile intregi, in cel mai mic amanunt, astfel incat publicul spectator si telespectator sa poata savura un mesaj de o profunzime cu totul aparte. Interpretarea muzicienilor din Corul National de Camera “Madrigal-Marin Constantin”, alaturi de Anna Ungureanu si intreaga echipa ce a gandit acest concept, a fost adusa pe podiumul superlativului prin vocea actorului Marius Manole. Cu totii, impreuna, au reusit sa transmita publicului martor o infinita bucurie, lacrimi de emotie si momente de tacere smerita, ce au infiorat si ne-au facut sa realizam cat este de importanta hrana spiritului prin muzica. Finalul concertului-eveniment a ridicat publicul in picioare printr-un concept surpriza: focuri de artificii programate pe ritmul muzicii. Va asteptam asadar pe TVR2, joi seara de la ora 22.10, pentru a va impartasi bucuria unui eveniment de inalta tinuta”, spune producatorul Valentina Baitan.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu