Statia 13, regie Alexandru P. Rusu

Vor intra pe scena pentru dumneavoastra, actori  frumosi dornici sa va aduca una  din cele mai frumoase piese a lui Caragiale – Statia 13. –

Sunteti curiosi sa-l cunoasteti mai bine pe Caragiale?

In piesa  “Statia 13” redescoperim cele mai savuroase personaje ale lui Caragiale, in cele mai comice si inedite situatii.
Astfel, comedia “Statia 13” in regia lui Alexandru P. Rusu aduce impreuna personaje celebre ale lui Caragiale, precum Rica Venturiano, Zita, Cetateanul Turmentat, alaturi de alte personaje mai putin cunoscute din schitele dramaturgului, dar la fel de ofertante si savuroase, intr-un spatiu nou, trenul 783.
Universul lui Caragiale este inconfundabil, este un univers care uneori frizează absurdul, alteori este incarcat de o poezie subtila. Cu aceasta ocazie il veti descoperi si pe Caragiale poetul, o latura a sa pe nedrept trecuta cu vederea pana acum.
Nu va lipsi nici muzica vremurilor lui Caragiale sau voia buna.
Astfel, va asteptam sa calatoriti alaturi de noi spre Statia 13 in atmosfera plina de verva de altadata si sa radeti copios de toate incurcaturile ce intervin pe parcursul acestei calatorii.
Cu: Remus Stanescu, Valentina Visarion Mingopol, Ana Maria Bercu, Dan Apavaloaie
Regia: Alexandru P. Rusu
Adaptare scenariu: Silvia Dumitrache
Scenografia & video design: Ileana Zirra;
Sound design: Starlake
Grafica: Madalina Sinoae