Sport

Stim primele 8 echipe calificate in Optimile UEFA Champions League! Eliminare dramatica pentru Manchester United + scandal imens la Paris cu Romania in mijloc!

Ieri s-au disputat ultimele partide din grupele E-H ale UEFA Champions League si, astfel, stim primele 8 echipe care vor juca in Optimile competitiei: Chelsea, Sevilla, Borussia Dortmund, Lazio, Juventus, FC Barcelona, RB Leipzig si PSG. Krasnodar, Club Brugge, Dinamo Kiev si Manchester United vor juca in Saisprezecimile UEFA Europa League.

Meciul serii s-a jucat la Leipzig, acolo unde Manchester United avea nevoie doar de un egal pentru a-si asigura calificarea, insa “pustii” lui Julian Nagelsmann au pornit ca din tun, avand 2-0 dupa doar 13 minute de joc. La un moment dat, RB Leipzig a avut chiar 3-0, insa pe final Manchester United a facut 3-2, nereusind insa egalarea.

Scandalul serii a avut loc, insa, la Paris, unde meciul dintre PSG si Istanbul Basaksehir a fost intrerupt la scorul de 0-0 dupa ce arbitrul de rezerva, romanul Sebastian Coltescu s-a referit la secundul lui Basaksehir cu apelativul “negru” lucru interzis de UEFA. Partida se va relua in aceasta seara, de la 19:55, cu o alta brigada de arbitri.

Iata toate rezultatele inregistrate aseara:

Lazio – Club Brugge 2-2

Zenit Sankt Petersburg – Borussia Dortmund 1-2

FC Barcelona – Juventus Torino 0-3

Chelsea – Krasnodar 1-1

Dinamo Kiev – Ferencvaros 1-0

RB Leipzig – Manchester United 3-2

Rennes – FC Sevilla 1-3

 

In aceasta seara se vor disputa ultimele partide din grupele A-D.