Comunicate

Surpriza pentru Iuliana Tudor de ziua ei!

Aflata pe scena unui festival de folclor din Timisoara, vedeta TVR a izbucnit in lacrimi la acest gest.

Aniversare prin munca pentru Iuliana Tudor, „Vedeta populara” a Televiziunii Romane. Nimic nou pana aici, ea insasi marturisind ca in ultimii mai bine de 20 de ani i s-a intamplat aproape anual ca de ziua ei sa se afle pe cate o scena, prezentand evenimente sau chiar emisiunile pe care le realizeaza la TVR 1.

Anul acesta, pe 16 iunie, chiar in ziua in care implinea frumoasa varsta de 45 de ani, Iuliana Tudor prezenta prima editie a Festivalului National de Folclor „Petrica Moise”, la Timisoara, un festival dedicat unuia dintre cei mai mari artisti ai Banatului. Cu dansatorii Ansamblului „Banatul” si cu „Junii Sibiului” pe scena, Iuliana Tudor a avut parte de o surpriza care a emotionat-o pana la lacrimi.

Liliana Laichici si Silvia Macrea, coordonatoarele celor doua ansambluri folclorice, au „complotat” pentru a-i arata cat este de iubita. In plina desfasurare a evenimentului, ecranul de pe scena a derulat imagini cu membrii familiei vedetei si cu alti oameni dragi, de acasa, urandu-i „La multi ani!” si adresandu-i vorbe emotionante. Ropotele de aplauze ale spectatorilor au crescut intensitatea momentului, astfel ca Iuliana, coplesita de emotie, a izbucnit in lacrimi.

Surpriza a fost completata de un moment inedit pe scena, oferit de membrii celor doua ansambluri, care au dansat impreuna, special pentru vedeta TVR. Iar un tort imens, fara zahar, dar cu multe fructe, si un cos imens, cu 45 de sticle cu vin de colectie, au incheiat seria de daruri speciale.

„A fost o surpriza extraordinara, aplaudata la scena deschisa, un film prin care i-am simtit alaturi pe toti cei care, fizic, nu au putut fi langa mine de ziua mea. Silvia Macrea si Liliana Laichici au pus la cale totul in cele mai mici detalii si au reusit sa ma emotioneze profund”, declara proaspata aniversata.

Telespectatorii TVR 1 se intalnesc cu Iuliana Tudor duminica, 19 iunie, de la ora 21.00, la Finala sezonului 8 al celui mai iubit talent show de folclor, cand cinci tinere lupta pentru marele premiu si pentru titlul „Vedeta populara”.