Muzica

T. R. U. P. ne prezinta hitul toamnei, “Noiembrie uitat”!

In aceasta atmosfera de toamna tarzie, cei de la T. R. U. P. au lansat videoclipul piesei “Noiembrie Uitat”, o balada ce, cu siguranta, isi va gasi locul in playlistul fiecaruia dintre noi.

Acordurile chitarei iti capteaza atentia din primele secunde, iar ritmul minimalist si orchestratia discreta sustin o linie melodica rafinata interpretata impecabil de solista grupului. Fiind un proiect muzical nou-nout, sincer, ne-a surprins greutatea si acuratetea acestei piese, insa ne-am lamurit rapid. Facand mici sapaturi, am aflat ca in componenta grupului sunt artisti cu experienta, persoane creative si cu “antecedente” remarcabile in zona compozitiei si productiei muzicale. Am remarcat-o initial pe Francesca Sarbu (Franny), solista grupului, care are la activ cateva videoclipuri lansate cu propriile compozitii muzicale, facandu-se remarcata cu piese precum “Recunosc” si “Halucinogen”, dar si cu diverse colaborari in zona underground. Frumoasa artista este un muzician cu acte in regula, absolvent a UNMB, pianist, compozitor, textier si o voce cu adevarat speciala.

Francesca a spus: “T.R.U.P. si suflet pentru muzica de “suflet”! Asta incerc sa fac inca de la 6 ani si simt ca a venit momentul ca prin acest proiect, alaturi de colegii mei, sa aducem caldura notelor muzicale si a mesajelor cu insemnatate in casele, masinile voastre sau chiar si in castile care va acompaniaza plimbarile/drumurile cu vibe-uri si povesti muzicale”.

Baietii din grup sunt cunostinte mai vechi, ei scriind cumva istorie in zona trupelor de live, fiind fondatorii Perpetuum, una dintre cele mai apreciate trupe de club si evenimente din Bucuresti pana acum ceva ani, cand au hotarat sa isi mute activitatea concertistica in tarile scandinave.  Marius Draghici si Catalin Fantaneanu, caci despre ei este vorba, pe langa multimea de concerte cu care si-au incantat fanii, au o activitate intensa si in zona creativa a muzicii, avand compozitii si colaborari cu o serie de artisti consacrati din Romania.

“Am pornit la drum crezand in sansa noastra, in potentialul nostru creativ si nu in ultimul rand, in toti acei oameni care ne-au oferit neconditionat sprijin moral si dragostea lor. Suntem si vom ramane T. R. U. P. si suflet pentru ei si pentru voi cei care ne veti oferi sansa sa demonstram ca meritam un coltisor in inimile voastre”, a spus Marius Draghici, instrumentist (chitara bass, chitara clasica si acustica), compozitor. “Noiembrie Uitat” este prima piesa T. R. U. P. extrasa de pe un album ce urmeaza sa fie lansat anul viitor. Aceasta este compusa de Marius Draghici si Francesca Sarbu, care, de altfel, a scris si frumoasele versuri, avandu-i ca producatori pe Silviu Dumitrascu si Vlad Andrei.

Marius a ales sa lucreze cu aceasta echipa, motivat fiind de prietenia ce ii leaga si de faptul ca alaturi de Silviu si-au pus amprenta pe cateva piese de succes, dintre acestea remarcandu-se Lora – “Puisor”, Belleamy – “Bye Bye”, Amalia feat. Eli – “Prizonieri”. Sunetul a fost desavarsit de catre Catalin Fantaneanu (Solo), acesta realizand mix/ masterul noii piese. Solo, cum este alintat chitaristul grupului, are la randul lui realizari personale, creand si producand pentru o serie de artisti autohtoni si internationali.

“T. R. U. P. este un nou proiect care ascunde trairi, experiente, suferinte, bucurii, toate combinate cu armonii care genereaza emotii.”, spune Solo Catalin Fantaneanu. Videoclipul este realizat de catre Ciprian Moraru si a fost filmat intr-un cadru natural desavarsit al Domeniului Cantacuzino din Floresti, langa coloanele impunatoare ale palatului “Micul Trianon”, introducandu-ne perfect in povestea piesei.

“Noiembrie uitat” reprezinta un start excelent pentru proiectul muzical T. R. U. P. si o piesa pe care o vedem indiscutabil hit.

 

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu