Muzica

Tanya Tudor – Floare de nu ma uita (Official Video / By EL Radu)

Chiar de este vara si o buna parte dintre artisti prefera o vacanta, departe de studio, artista din Republica Moldova, Tanya Tudor (Tatiana Rotaru), demonstreaza ca este una dintre cele mai active interprete la nivel de repertoriu muzical personal.
Dupa ce a uimit publicul cu piesele si videoclipurile precedente, din cadrul „Telenovelei Muzicale”, trezind atentia sporita a posturilor TV si site-urilor mondene, in aceasta vara, Tanya lanseaza piesa „Floare de nu ma uita” – un mini film de actiune, videoclipul caruia il privesti intr-o suflare – o poveste de dragoste eterna, alaturi de “agentul secret”, dar eclipsata, nitel, de catre o banda de gangsteri ce sunt in cautarea cuplului respectiv.
Piesa a fost compusa si produsa de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu, alaturi de echipa sa muzicala din Spania, iar videoclipul a fost regizat de catre Dan Mihai Lupescu, filmat in zona municipiului Constanta.
Din spusele artistei, „Floare de nu ma uita”, este o piesa la care tine foarte mult si care are un loc special in sufletul ei, iar pentru viitor pregateste si alte surprize muzicale, pentru a ramane mereu in inimile celor care-i urmaresc activitatea.
Mult succes!

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu