Comunicate Educatie

Targul International Bookfest -Lansare de carte: “Ajuta-ma sa devin un campion (al vietii)!”

Mă numesc Mihaela Balauru. Sunt autoarea cărții “Ajută-mă să devin un campion (al vieții)! Strategii de life-coaching pentru creșterea copilului cu deficiențe fizice sau/și neuromotorii pentru a deveni o persoană fericită și împlinită (0-13 ani)”, recent publicată la editura Pro Universitaria.

Împreună cu editura menționată, am deosebita plăcere de a vă invita la lansarea oficială a cărții care va avea loc pe 5 iunie, la ora 12:00, la Pavilionul B2, Standul E10 din cadrul Complexului Romexpo – București, cu prilejul Festivalului Internațional de Carte Bookfest (Grupul Editorial Universul Juridic).

Una din cititoare mi-a scris: “Aceasta recenzie o scriu pentru a-i transmite Mihaelei un imens MULTUMESC !”
Am cumparat cartea pentru ca am simtit “nevoia”. Poate pentru ca o cunosc personal pe autoare ( ceea ce nu e putin lucru ) si am fost curioasa, poate pentru ca am siu eu un copil unic ( chiar daca nu cu o dizabilitate fizica ), poate pentru ca a venit atunci cand trebuia sa o citesc . In primul rand vreau sa spun ca m-a captivat de la primele pagini si am citit-o ” pe nerasuflate “, trecand prin toate emotiile : am plans, am ras, am admirat, am constientizat, m-am bucurat . In timp ce dadeam pagina dupa pagina imi era teama ca se va termina prea repede . Ai scris atat de frumos, Mihaela! Te felicit pentru ceea ce esti, pentru ceea ce faci, pentru cartea scrisa si pentru copilul minunat pe care-l ai!
In urma lecturii cartii sunt convinsa ca am sa reusesc sa fac si eu lucruri minunate pentru fiica mea . Astept cu nerabdare urmatoarea carte . Te imbratisez cu recunostinta, Mihaela!”

Aș dori ca această carte să ajute cât mai mulți părinți și să schimbe mentalitatea educatorilor și a membrilor societații pentru a trăi o îmbunătățire reală a calității vieții oamenilor.

Va multumesc pentru atentie si va astept, cu drag, la lansare!
Cu stima,
Mihaela Balauru

Link pentru achizitionarea cartii in limba romana: https://www.prouniversitaria.ro/carte/ajuta-ma-s-devin-campion-al-vietii-strategii-de-lifecoaching-pentru-cresterea-si-educarea-copilului-cu-dizabilitati-fizice-si-sau-neuromotorii-pentru-a-deveni-o-persoana-fericita-si-implinita-0-13-ani/

Link per acquistare il mio libro in italiano: https://www.amazon.it/Aiutami-diventare-campione-della-vita-ebook/dp/B08VJM97MW