Teatru si Film

Teatrul Stela Popescu – o noua imagine pe internet si la Sala Mica a Palatului Copiilor „Teatru la nivel de EXCELENTA”

Teatrul Stela Popescu si-a lansat in aceasta toamna noua imagine si noua identitate. De sambata, 6 noiembrie, pe cladirea Palatului National al Copiilor, mai précis la intrarea Salii Mici – identificata in ultimii ani cu spectacolele Teatrului Stela Popescu – se va putea vedea o caseta luminoasa marcand noua identitate vizuala a teatrului.
Tot din aceasta toamna, AdSymphony a creat o noua imagine a site-ului Teatrului Stela Popescu. Colaborarea dintre institutia de cultura si AdSymphony a aparut din dorinta de a oferi publicului o platforma usor de remarcat si de utilizat in marea lume a internetului.
Website-ul beneficiaza de un design special. Atunci cand il accesezi intri in atmosfera de pe scena, datorita imaginilor din timpul spectacolelor care ruleaza pe pagina principala. Logo-ul creat de AdSymphony se evidentiaza in coltul din stanga sus, fiind urmat de statement-ul institutiei: „Teatru la nivel de EXCELENTA”. Vizitatorii site-ului pot consulta programul spectacolelor din actuala stagiune. Cei care doresc sa retraiasca atmosfera din sala pot accesa sectiunea „Galerie”, unde vor descoperi materiale video si foto surprinse in timpul spectacolelor.
De acum este mai simplu pentru spectatori sa achizitioneze bilete. Echipa AdSymphony a adaugat noii platforme o sectiune speciala unde biletele pot fi rezervate sau cumparate online. Site-ul permite si facturarea automata.
Pe langa design, noul site beneficiaza si de optimizare SEO. Platforma a migrat pe un nou domeniu care corespunde principiilor si modelelor de buna practica din acest punct de vedere. Din momentul lansarii, s-au pus in practica tehnici de monitorizare si masurare a impactului SEO, asteptandu-se o crestere a performantei paginii web.
www.teatrulstelapopescu.ro
www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu
www.instagram.com/teatrulstelapopescu