Muzica

Teodora Rusu & Paula Seling lanseaza “Copilule cu ochi senini”

Teodora Rusu, tanara artista de la Iasi, lanseaza alaturi de minunata artista Paula Seling, videoclipul colindului “Copilule cu ochi senini”.
Melodia face parte din repertoriul Paulei Seling, care, prin scriitura acesteiam transmite o sensibilitate aparte, menita sa ajunga la sufletul fiecarui ascultator, iar similaritatea culorilor timbrale dintre cele doua artiste creaza o simbioza vocala ce surprinde intreaga emotie a colindului.
Aceasta colaborare a aparut prin intermediul vocal coach-ului ei Diana Elena Vornicu care, la randul sau a filmat un videoclip de Craciun alaturi de Paula Seling, Teodora si de intreaga echipa de la Soprano Music Academy.
Totodata, Teodora Rusu colaboreaza in prezent cu interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu si echipa muzicala a acestuia, #ELRaduProject, care, de-a lungul timpului au obisnuit publicul cu multe proiecte muzicale frumoase.
Filmarile videoclipului “Copilule cu ochi senini” au avut loc la Iasi, intr-un cadru feeric de Craciun, ales cu multa atentie si finete.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2023/01/Paula-Seling-Teodora-Rusu-Artwork.jpeg
https://artpres.ro/wp-content/uploads/2023/01/Paula-Seling-Teodora-Rusu-1.jpeg

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu