Teatru si Film

TNRS prezinta avanpremiera spectacolului „Svejk pe front”

Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu prezinta, in data de 9 iunie 2022, avanpremiera spectacolului „Svejk pe front”, de Jaroslav Hasek, in regia lui Viorel Rata.
„Svejk pe front” este continuarea aventurilor expuse in „Bravul soldat Svejk”. De data aceasta, soldatul se afla pe linia frontului, alaturi de locotenentul-major Lukas, pe care Svejk, cu naivitatea sa caracteristica, reuseste sa-l aduca in pragul disperarii. Umorul specific celebrelor romane semnate de Jaroslav Hasek este readus pe scena intr-un spectacol dinamic care va pune un zambet pe fetele spectatorilor.
Productia este realizata cu sprijinul actritei si regizoarei Mariana Mihu – Plier, iar din distributie fac parte Viorel Rata si Mihai Coman.
Publicul este asteptat la avanpremiera acestei productii in 9 iunie, la ora 19:00, la Sala Studio, din Sibiu, str. Emil Cioran, nr. 1A. Biletele se pot achizitiona online, pe site-ul www.tnrs.ro, si de la Agentia Teatrala din Sibiu, str. Nicolae Balcescu nr. 17.
Premiera spectacolului va avea loc in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu, in 1 iulie, ora 17:00, la Academia Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu” din Sibiu.