Comunicate

Trei tineri piloti lanseaza un vlog de aviatie si aventura

In luna noiembrie s-a lansat Wings’n Dreams, primul vlog de aviatie din Romania. David, Maria si Bogdan sunt trei tineri piloti de 26, 21 si respectiv 32 de ani care ne invita, in fiecare saptamana, sa vedem viata de sus, de la bordul unui avion Diamond DA62.

Misiunea proiectului WND este de a motiva tanara generatie sa tinteasca sus, sa fie curajoasa si sa isi dezvolte spiritul de aventura. De asemenea, echipa WND transmite un mesaj puternic: acela ca oricine poate sa-si transforme pasiunea in profesie.
Mai mult, calatoriile lor la inaltime incurajeaza turismul local, aduc idei de destinatii inedite si activitati distractive de facut in Romania.
David Stoica: “Cea mai mare provocare a vietii mele a fost sa trec Atlanticul de doua ori pilotand un avion de mici dimensiuni. Visez sa pilotez un Boeing 777 sau 787 si stiu ca voi face asta intr-o zi”.
Maria Ciobanu: “Imi traiesc visul de la 16 ani: zborul. Acum am 21 ani si ma bucur de fiecare zi pe care o traiesc la viteza maxima in aventura Wings’n Dreams. Viata noastra este plina de adrenalina si imi doresc sa impartasesc cu publicul nostru toate acele momente palpitante, cand simt ca inima imi iese din piept de emotie!”
Bogdan Dragoi: “Sunt in aviatie de 7 ani, pilot de 3 ani. Nu exista prea multa pregatire, prea multa ordine sau prea multa disciplina atunci cand vorbim de pilotaj. Vreau sa afle cat mai multa lume povestea noastra si sa fie motivati sa devina piloti sau orice alta meserie unde e nevoie de curaj”.