Evenimente Muzica

Trupa sibiana de rock ALPHA Q lanseaza albumul ,,Parallel Universe“

Trupa romaneasca Alpha Q lanseaza primul lor album intitulat Parallel Universe
Fiind primul material audio de lunga durata al trupei, Parallel Universe contine 7 piese si a fost inregistrat, mixat si masterizat in studioul Real Sound Studio din Medias, de catre Benedek Balint si produs de Waqas Ahmed, chitaristul trupei. Trupa se straduieste sa creeze un amestec fin de melodii memorabile si riff-uri heavy reunind elemente din multe subgenuri diferite de metal. ,,Piesele ne trec prin stari diferite si sunt ca un roller coaster de emotii si trairi intense: de la ura si furie, disperare si frica, la regret si durere pana la magia iubirii neconditionate si a sperantei neinfrante. Jurnalul unei inimi frante pus pe muzica. Pentru ca muzica vindeca.”, declara MeeRah, solista trupei.
Alpha Q face parte din scena de metal underground romaneasca de cativa ani si a sustinut un numar mare de spectacole in toata tara. Alpha Q este marea castigatoare a concursului Posada Rock 2018. Trupa este formata din Meerah la voce, Waqas Ahmed la chitara solo, Marius Stremtan la chitara ritmica, Rares Boros la chitara bas, Madalin Muntean la tobe si Maria Bojita la clape. Albumul a fost lansat oficial pe scena din cadrul festivalului de Sibiu Sounds, un festival sibian, care promoveaza artistii locali creatori. de muzica proprie.
Deci, fie ca sunteti in cautarea unor parti clean si spatioase, cu melodii vocale bantuitoare, fie ca sunteti in cautarea unor riffuri pline de greutate si refrenuri memorabile, albumul contine totul si il puteti asculta aici: ALPHA Q
Trupa se pregateste pentru un turneu de promovare a noului album pentru a da viata pieselor prin interpretari live si va asteapta la concerte.