Muzica

Trupa sibiana de rock ALPHA Q lanseaza noul single si videoclip UNBREAKABLE

Trupa sibiana ALPHA Q lanseaza ,,UNBREAKABLE”, o piesa declaratie de putere si curaj Alpha Q lanseaza noua lor piesa, intitulata sugestiv „Unbreakable”, lovind cu riff-uri pline de energie, forta si cu un mesaj care abordeaza subiecte precum megalomania, setea de putere, violenta si minciuna. Piesa esta lansata impreuna cu un videoclip care vine sa intareasca mesajul:” You can’t break me!”.
Piesa incepe in forta si ne pastreaza in aceasta energie de-a lungul intregii sale durate. Solista trupei, MeeRah, canta despre forta interioara si curajul de a te ridica si de a nu lasa pe nimeni sa te doboare: “Cred ca fiecare dintre noi am trait momente limita in care a trebuit sa invatam sa credem mai mult decit de obicei in faptul ca suntem puternici si ca ne putem ridica si depasi o situatie grea. Piesa nu e doar despre ideea manipularii insetate de putere, ci mai ales despre cei care au o voce si curajul de a se exprima.”

“UNBREAKABLE” este primul single de pe noul album care urmeaza a fi lansat in aceasta vara, album inregistrat in studioul Real Sounds Studio impreuna cu Balint Benedek (recording, mix & master) si produs de Waqas Ahmed, chitaristul trupei.
Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de catre Eduard Schneider si echipa sa in studiourile Schneider Productions, Sebes iar montajul a fost facut de catre Alina Statie.
Concertul de lansare a piesei si prima vizionare a videoclipului a avut loc in data de 20 mai, in Oldies Pub Sibiu, cu emotii frumoase si mult dor de scena, fiind primit de public cu mare caldura.
Trupa ALPHA Q s-a format in anul 2016 la Sibiu, explorand si imbinand diversele influente muzicale si culturale ale membrilor.
Din trupa fac parte: MeeRah- voce, Maria- keyboards, Madalin-tobe, Waqas-chitara, Marius-chitara si Rares- chitara bas. O trupă care ințelege importanța echilibrului și a angajamentului, Alpha Q este o trupă de rock, care incearcă intenționat să se distanțeze de generalizarea subgenurilor din muzica rock si metal. Considerand că toate subgenurile din metal sunt de fapt, perfecte unele pentru celelalte, trupa creeaza propriul lor amestec: ALTERNATIVE MULTI-METAL.
Astfel s-a nascut si primul lor EP intitulat ALPHA Q care contine 4 piese: Circles, Blind, One Day Maybe si Ghost King. Printre cele mai mai realizari ale trupei de pana acum se numara marele premiu POSADA ROCK FESTIVAL 2018, concertul la Arenele Romane in deschiderea trupei Vita de Vie si cele doua turnee de promovare prin tara. Momentan trupa pregateste cu multa emotie lansarea noului album.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/05/1AlphaQ--scaled.jpeg

LINKURI NECESARE ALPHA Q

FB: https://www.facebook.com/alphaqmetal/
IG: https://www.instagram.com/alphaqmetal
Canal YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCrNIOXRg-h1Pa1vibtv4kig
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1ki80EjvQv6RIcV7r35joL?si=O0-KgW8hSIGYbWyEvO0WYg
Linkul catre VIDEO “UNBREAKABLE”: https://www.youtube.com/watch?v=7YlZdsa5PT8

Fotografii Alpha Q: Calin Covaci

Video:
Regizat si filmat de Eduard Schneider/Schneider Studios:
http://eduardschneider.com/
Montaj video: Alina Statie
https://www.facebook.com/Ali.Official…
Artwork realizat de catre designerul Pamphi
Muzica:
Inregistrat, mixat si masterizat: Balint Benedek/Real Sound Studios:
https://www.facebook.com/realsoundrss
Productie muzicala: Waqas Ahmed
Muzica si versuri: Mira Botocan si Waqas Ahmed
Chitare: Waqas Ahmed &Stefan Zsolt; Keyboard: Irtiza Shafaat Bokharee

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu