Comunicate

UniCredit Bank parteneriat de traditie cu FITS

Astazi incepe Festivalul International de Teatru de la Sibiu, cea mai importanta si ampla manifestare dedicata artelor spectacolului.
UniCredit Bank este din nou partener principal al acestui prestigios eveniment.

Pentru zece zile, pana pe 3 iulie, orasul Sibiu va fi din nou cucerit de talent, creativitate si magie, cu peste 3500 de invitati din 75 de tari prezenti in fata publicului in 80 de spatii de joc. Vor fi peste 800 de evenimente propuse publicului din toata lumea intr-un format hibrid – fizic, online live si online inregistrat.
Tema editiei din acest an este FRUMUSETEA.

Ramanem alaturi de Festivalul International de Teatru de la Sibiu cu gandul ca avem nevoie, mai mult ca oricand, de FRUMUSETE, intr-un prezent care continua sa ne provoace.
Am pornit acest parteneriat acum 19 ani si revenim la Sibiu mai deschisi ca niciodata, mai dornici sa impartasim magia cu toti cei pasionati de artele spectacolului.
Ne intoarcem la Sibiu si cu bucuria de a regasi aici o comunitate mai puternica in fiecare an, una intarita de arta si creativitatea oaspetilor de la fiecare editie a Festivalului, si pe care ne mandrim ca o putem sustine constant” – Anca Ungureanu, Identity & Communication Director, UniCredit Bank.

In cazul UniCredit Bank consideram colaborarea noastra nu doar un parteneriat intre doua institutii ci chiar o prietenie. Prietenii sunt cei pe care te poti baza neconditionat, la bine, dar si la greu, iar ultimii doi ani, atat de dificili, au confirmat valoarea si trainicia acestei relatii.
Le multumesc pentru declaratiile de dragoste facute Sibiului si Festivalului si in acest an, pentru imbunatatirile de la Fabrica de Cultura UniCredit, prezenta in program si toate celelalte lucruri destinate publicului FITS si comunitatii sibiene!” – Constantin Chiriac, Presedinte FITS si Director General TNRS.

UniCredit Bank revine in acest an la Sibiu cu o ampla campanie OOH prin care brandul isi declara admiratia fata de orasul Sibiu si Festival, , editeaza revista-program a Festivalului, pe care o ofera, gratuit, intr-un tiraj de mii de exemplare. De asemenea, UniCredit Bank sustine realizarea aplicatiei FITS, ce poate fi descarcata atat din GooglePlay, pentru Android, cat si din AppleStore, pentru IOS.

Fabrica de Cultura UniCredit, un punct nodal pentru intalnirile publicului cu unele dintre cele mai bune spectacole din programul FITS si TNRS, a beneficiat, de asemenea, de imbunatatiri in toate cele patru spatii de joc si in foaier, de la signalistica noua pana la perne.

In ultimii ani, UniCredit Bank a facut eforturi pentru a aduce in programul artistic al Festivalului instalatii interactive. In anii trecuti, publicul a primit cu entuziasm si a interactionat cu cele doua propuneri facute de UniCredit: Copacul care daruieste si Zidul Sperantei.

In 2022, publicul din Piata Mare va putea admira A TOTEM TO FRUMIRIA, o lucrare de arta speciala, realizata de Apparatus 22, o instalatie accesibila tuturor din prima pana in ultima zi a Festivalului, una in care fiecare dintre noi isi poate gasi reflexia, dar si FRUMUSETEA interioara. Instalatia produsa de Apparatus 22 exprima in spatiul public fascinatia colectivului pentru teritoriile de intersectie poetica in reflectia despre corp, emotii, frumusete, hibridizare. Totemul oglindeste, astfel, mai multe temporalitati si perspective intre vizibil, invizibil si magic.
Apparatus 22 este un colectiv transdisciplinar de arta, fondat in ianuarie 2011, in Bucuresti, care exploreaza relatiile complexe dintre economie, politica, studii de gen, miscari sociale si sistemul modei, cu scopul de a provoca teme de reflectie asupra societatii contemporane.

UniCredit Bank
Sustinem comunitatile sa creasca

Despre UniCredit Bank
UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea. Grupul raspunde unei game variate de nevoi a clientilor sai printr-o retea de parteneri specializati: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker.
UniCredit Group este o Banca Comerciala Pan Europeana cu o oferta unica de servicii in Italia, Germania, Europa Centrala si de Est. Scopul nostru este sa sustinem comunitatile sa creasca, oferind cele mai bune servicii pentru toate partile interesate, descatusand potentialul clientilor si al angajatilor nostri din intreaga Europa.