UNITED by Sean Norvis

UNITED by Sean Norvis in fiecare Marti de la 12:00 - 13:00 si in reluare Miercuri de la 11:00 - 12:00 si Duminica 12:00 - 13:00

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2020/10/Sean-Norvice.jpg

Sean Norvis este un DJ roman nascut la Faget, stilul sau unic si inconfundabil au facut din Sean Norvis un artist complet, reusind cu succes sa imbine muzica house cu elementele funky, sunete de chitara si pian.

Primul succes international l-a avut in anul 2012, cu proiectul Sean Norvis & Seepryan, din care facea parte si Anastasia Sandu. Ei au ajuns in Germania cu EP-ul “Nasty Gurl” si au cantat live la Festivalul House Parade.

“Ibiza feelings” a devenit un adevarat hit in anul 2013 si a fost inclus pe “Music for balearic people vol. 4″, fiind un single mixat de Roger Shah de la Armada Music. O alta varianta a piesei a fost inclusa pe “Playa del Lounge vol. 4″.

In anul 2014, Sean Norvis a colaborat cu Voltaxx & Mike Kelly (“Part time lover”), cu DJ Gray (“Love inside”) si cu Alex Mica (“Love in Bali”). Un an mai tarziu artistul a lansat “Beautiful love” (feat. Seepryan & Justine Berg).

Sean Norvis a lansat, in anul 2016, albumul de debut “The way I feel”, pe care se regaseau piese cantate alaturi de artisti precum Geo Da Silva, Alex Mica, Seepryan, Justine Berg, Irina Florea si Madelin Zero (vocalista ATB).

In anul 2017, Sean Norvis colaboreaza din nou cu Geo Da Silva pentru piesa “Gypsy Mama”, dupa ce in trecut mai lansasera piesa precum “Noaptea-i nebuna” si “Secret love affair”.

Iar in prezent ne incanta si noua urechile, la ArtFM, cu emisiunea  “UNITED by Sean Norvis”.