Home » Vernisaj Ileana Oancea „soldati si ingeri” & prezentarea albumului „Armonia hermetica a cosmosului” Gabriel Kelemen
Evenimente

Vernisaj Ileana Oancea „soldati si ingeri” & prezentarea albumului „Armonia hermetica a cosmosului” Gabriel Kelemen

Dragi iubitori ai artelor, stimati colegi, ieri, 30 aprilie, la ora 19 Galeria Brateanu a fost gazda unui dublu eveniment,
vernisajul expozitiei de sculptura ,,soldati si ingeri’’ a artistului vizual Ileana Oancea ce reuneste pe simeze o suita de lucrari bidimensionale insotite de cateva piese ronde-bosse realizate in ultima perioada, in tehnica mixta si prezentarea albumului „Armonia hermetica a cosmosului” a artistului vizual Gabriel Kelemen de catre scriitorul Lucian Ionica.

In prezenta unui public numeros, a unor reputati oameni de litere, printre care s-au numarat Gheorghe Florescu, Pia Brinzeu, Gabriela Robeci, Ilinca Ilian si a numerosi artisti vizuali precum Horia Bojin, Ana Domnica Hoble, Tiberiu Giuca, Cristian Benea, Farkas Endre, Rafael Matias, Nora Novak, Petrica Stefan, Dorel Olteanu, Mariana Tepes, Pavel Torony, Catalin Oancea, Alina Jais, Mihai Donici, Florin Juchiac, Alina Emandi sau Foredana Furca, criticul de arta Ovidiu Justianu a vorbit despre opera si personalitatea Ilenei Oancea.

Galeria Brateanu este situata in Timisoara pe Str. Lucian Blaga Nr. 8, evenimentul a fost sustinut de Crama AGAPE arta & natura din Silagiu si de catre WORLD MEDIA TRANS & Pensiunea GERNIK 100 din Garnic. Expozitia ramane pe simeze pana in data de 17 mai si poate fi vizitata in intervalul orar 9-17.