Comunicate

Vlad Avarvari lanseaza un interviu-podcast alaturi de Maia Morgenstern

Dupa ce anul trecut jurnalistul a lansat seria de interviuri intitulata „Cele mai de succes femei din Romania” si a filmat interviurile cu Andreea Esca si Neti Sandu, acum acesta revine cu forte proaspete. Noul interviu este cu marea actrita Maia Morgenstern.

Aceste interviuri sunt postate exclusiv pe platforma site-ului ideaman.ro, pe care Vlad l-a lansat in pandemie, in aprilie 2020.
De atunci si pana acum, publicatia s-a remarcat prin interviuri cu personalitati din diferite domenii, cum ar fi sport, muzica, televiziune, teatru sau arta.
Interviul cu Maia Morgenstern vorbeste despre perioada copilariei, de ce a ales sa se faca actrita, despre familia ei, controversele aduse de rolul Fecioarei Maria din „Patimile lui Hristos” si ajunge pana la intrebari inedite cu Maia, asa cum nu ati m-ai auzit-o pana acum.
Interviul cu Maia a fost filmat intr-o locatie superba, de vis, in inima Bucurestiului, la Suter Palace, chiar in camera unde au fost cazati Beyonce si Enrique Iglesias.
„Pentru o asa mare actrita, precum este doamna Maia Morgenstern, nici nu puteam sa nu ma gandesc la o locatie exclusivista, asa ca am ales Suter Palace, un loc de poveste, aflat in apropierea Palatului Parlamentului. Palatul Suter este pozitionat pe cel mai inalt punct geografic al Bucurestiului.”
Totodata, finalul interviului nu ar mai fi fost la fel de spectaculos, daca cei de la Floraria Venus nu ii sareau in ajutor, sa ii ofere doamnei Maia, un buchet de flori asa superb, ales in cele mai mici detalii, de la culorile florilor, la textura acestora, pana la armonizare.
Iar cei care i-au facut ziua mai frumoasa Maiei Morgenstern, indulcind-o cu bomboanele lor unice, au fost cei de la Leonidas.
Tinuta jurnalistului a fost asigurata de brand-ul D`S DAMAT.
Dupa interviul fabulos cu marea actrita Maia Morgenstern, urmeaza lansarea celui de-al 4-lea episod din seria „Cele mai de succes femei din Romania”, care va fi cu nimeni alta, decat Andreea Marin.
Vlad Avarvari este un tanar jurnalist care si capatat repede notorietatea, fiind cunoscut si ca „baiatul care a revolutionat invatamantul romanesc”. In iunie 2021, a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, iar in prezent este student la masteratul de Campanii in Comunicare si Relatii Publice.
Pana in acest moment, la doar cei 23 de ani ai sai, Vlad a colaborat cu televiziuni si publicatii de mare renume de la noi, cum ar fi DigiFm, Radio Romania Actualitati, TVR1, KanalD, Evenimentul Zilei, Antena1 sau Gandul Media. De asemenea, s-a remarcat cel mai mult ca fiind jurnalist in cadrul Stirilor Protv, la jurnalul de dimineata si la jurnalul principal de la ora 19, prezentat de Andreea Esca. Aici, a marcat aproximativ 1 an si jumatate de lucru.
De-a lungul timpului, Vlad Avarvari a intervievat oameni politici, ministrii, primari, vedete internationale, precum Tiesto, Oliver Heldens, TOPIC, W&W sau personalitati de mare anvergura, precum Nadia Comaneci.
Va invitam sa urmariti interviul cu Maia Morgenstern, chiar aici:
https://youtu.be/hzXlORUVPjM

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/09/301165390_2718158414984671_8195885443687043592_n.jpg