Tehnologie

WTZ Technologies digitalizeaza jucatorii activi in economia reala din Romania

WTZ Technologies, este o companie relativ tanara construita in Romania si SUA din dorinta de a valorifica si a demonstra excelenta noii generatii de programatori romani, si care isi propune sa acorde suportul pro-activ in directia transformarii digitale a companiilor de top din sectorul privat si de stat din Romania , in linie cu directia solicitata de Uniunea Europeana pentru statele membre si atat de necesara in Romania.
Cu un istoric vast si complex in rescrierea infrastructurii digitale in proiecte multiple, dar si o indelungata expertiza in managementul sistemic al echipelor de specialisti IT , CEO-ul si fondatorul WTZ Technologies, Alexandru Neata, a reusit sa construiasca o echipa calificata si specializata ce integreaza liniile de Artificial Intelligence & Data Science, Custom Software Development, UI/UX Design si Cybersecurity.
Furnizarea unui pachet integrat de servicii (dezvoltare, inteligenta artificiala, UI/UX si cybersecurity) a devenit un lux in contextul economic si social curent, sens in care WTZ Technologies este cu atat mai mult de apreciat si sustinut intrucat a reusit sa dezvolte departamente specializate pentru fiecare macro-domeniu din sectorul IT, cu experti licentiati la cel mai inalt nivel, ambitiosi si pregatiti pentru provocarile iminente ale sectorului economic din Romania.
Incurajata de feedback-uri pozitive si rezultate performante atat la nivel national, cat si international, WTZ Technologies isi propune dezvoltarea si digitalizarea mecanismelor de functionare ale institutiilor de stat si private, punand in valoare experienta acumulata in cadrul proiectelor anterioare, cat si profesionalismul, dedicarea si capabilitatile ridicate ale echipelor companiei. Pentru realizarea serviciilor de upgrade digital ale diverselor tipuri de infrastructuri specializate, echipa WTZ utilizeaza tehnologii “cutting edge”, coroborate cu un sistem algoritmic optimizat pe productie si calitate, garantand criterii de performanta dintre cele mai ridicate si un duo scalabilitate-portabilitate maxim.
“Compania WTZ este proiectul meu de suflet si rezultatul timpului indelungat de expertiza si implicare in proiecte de mare anvergura in care am fost parte pro activa. Constructia WTZ nu este un proiect , este un proces continuu de specializare si dezvoltare a noastra ca oameni dar si a business-ului. Aici ne consolidam si crestem in primul rand ca oameni dar si ca profesionisti de excelenta avand ca fundament doua valori de baza: dedicatia si dorinta continua de a evolua, de a ne autodepasi. Valorile companiei sunt de fapt valorile noastre ca oameni, parte din povestea WTZ – actionari, echipa, colaboratori si nu in ultimul rand parteneri de business. Am convingerea ca fara consistenta, consecventa si curaj , nu putem construi in Romania corect si pe termen lung. Acesta este scopul nostru ca oameni si profesionisti in compania WTZ Technologies Romania”, a declarat, Alexandru Neata / CEO WTZ Technologies RO.