Muzica

Yasmine lanseaza clipul piesei „Lasa-ma cu tine”

Yasmine lanseaza videoclipul piesei „Lasa-ma cu tine”, un statement muzical care evidentiaza cat de important este sa ne reamintim sa ne bucuram de tot ce traim pentru ca fericirea vine de fapt din lucruri simple.
Compusa de catre The Master of The Sound alaturi de EL Radu, interpretul si producatorul muzical din Republica Moldova care i-a remarcat talentul tinerei artiste, „Lasa-ma cu tine” este o piesa de dragoste pentru cei care aleg sa iubeasca neconditionat si dau importanta momentelor petrecute impreuna.
Sunt fericita sa lansez si clipul piesei. Din clipa in care am auzit demo-ul am simtit ca e a mea. Fericirea este si mai mare acum ca va pot prezenta si clipul piesei”, povesteste Yasmine.

Videoclipul o prezinta pe Yasmine in ipostaza de iubita a unui sofer de curse care, orbit de succesul de moment, pierde controlul situatiei. Daca v-a placut piesa, speram sa va placa si videoclipul, unde puteti urmari povestea celor doi, in spoturile colorate ale noptii, in orasul curselor”, povesteste EL Radu, impreuna cu regizorul videoclipului, Dan Mihai Lupescu.
La varsta de 11 ani, Yasmine a inceput sa urmeze ore de canto, iar dupa doar o luna, artista a inceput sa participe la numeroase concursuri si festivaluri unde a interpretat atat piese populare cat si pop.