Muzica

Yssa si John Romanu lanseaza videoclipul “Ti-aduci aminte” – video –

Yssa, solista cunoscuta pentru Hitul “Tu si eu” care a strans aproape 6 milioane de vizualizari pe Youtube, lanseaza single-ul si videoclipul “Ti-aduci aminte”.

Piesa reprezinta o colaborare chiar cu iubitul ei, John Romanu, fost concurent a doua show-uri de televiziune foarte cunoscute. “Ti-aduci aminte” este compusa chiar de John, iar videoclipul, filmat pe litoralul romanesc este regizat de Alex Marica (Calatorie Magica).

,,Piesa se adreseaza publicului larg, respectiv tuturor oamenilor care au experimentat dificultati in relatiile de dragoste. M-a atras inca de la inceput emotia din cantec, greutatea versurilor si mesajul sensibil care atinge chiar si cea mai pietrificata inima. Am inregistrat-o cu multa pasiune, asteptand cu nerabdare lansarea ei’’ a declarat Yssa.

,,Sa canti cu oameni cu care ai chimie este un privilegiu, in mod special daca acea persoana este iubita ta! Piesa “Ti-aduci aminte’’ s-a nascut in urma cu vreo 4-5 ani, si abia acum realizez ca a asteptat sa vina momentul si contextul potrivit.  Sunt de parere ca muzica nu e a noastra, a compozitorilor, asa cum acest cantec  nu e al nostru. Ci e al celor care il primesc si il simt. Uita-te la un compozitor ca la un mesager care primeste o emotie, o slefuieste si o daruieste mai departe inspre a fi simtita. Ma bucur enorm ca impreuna cu Yssa am reusit sa dam viata acestei piese”, adaugat John Romanu.

“Ti-aduci aminte” este a doua piesa a Yssei compusa de John Romanu, dupa “Zi din noaptea mea”, lansata in luna Mai.

Yssa este absolventa a Colegiului National Sfantul Sava din Bucuresti si studenta la Facultatea de Transporturi din cadrul Universitatii Politehnice, fiind prima pe Facultate si beneficiind de 3 Burse, printre care si cea de Performanta.\