Muzica

Alen White lanseaza piesa “Life with you”

Alen White lanseaza single-ul “Life with you”, o melodie pe care a compus-o sub sigla Nordic Records. O piesa deep house, gen muzical iubit de artist, Alen White revine cu o melodie care atrage atentia si printr-o linie melancolica. Premiera va avea loc la ArtFm si pe canalul sau de YouTube: Alen White Official, astazi, 5 februarie.

Inca de la finele anului 2019, Alen White a scos primele single-uri precum “Circles”, ”I see You” sau “Lost”, piese pe care le-a lansat in colaborare cu Nordic Records.

Indragostit de muzica HOUSE in special de genurile Deep si Tech House si-a dorit intodeauna ca prin mixurile si piesele sale sa poarte ascutatorii  intr-o poveste a sunetelor. In prezent este DJ Rezident la Art FM, avand emisiunea ”It’s Story Time”, sambata de la ora 19:00, unde pret de 1 h isi spune ”povestile” muzicale.

Alen White s-a facut cunoscut publicului dupa ce s-a intors din Mexic, Cabo San Lucas, frumoasa peninsula unde a trait timp de trei ani si unde si-a exercitat cariera de Dj. Aceasta oportunitate a fost inceputul carierei in lumea muzicii de nisa. In Cabo San Lucas a fost primit de o lume iubitoare de muzica Deep si Tech House, fapt care l-a ajutat sa isi faca un nume printre DJ locali avand oportunitatea sa ocupe pozitia de DJ rezident intr-un club, Havana Underground. Pe langa acesta a organizat alaturi de cativa DJ locali mai multe petreceri de tip RAVE ce se intindeau pe durara a 2-3 zile, evenimente private si diferite petreceri tematice. Intors in Romania, in Bucuresti a participat la cateva evenimente private si a inceput colaborarea cu studioul de productie NORDIC RECORDS si ArtFM.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu