Muzica

Alex Andra, prezenta si in Matinalul ArtFM la sfarsitul lunii Iunie, a lansat piesa “Vreau sa-ti Cant”

Artista Alex Andra, (Alexandra Ghita), originara din municipiul Urziceni, a lansat pe piata muzicala cea mai noua piesa, “Vreau sa-ti Cant”.
Melodia a fost prezentata saptamana trecuta la emisiuni TV si Radio la Bucuresti, Constanta, dar si Republica Moldova – piesa a fost lansata si la postul public de Radio – Radio Moldova & Radio Moldova Muzical, iar in august interpreta este asteptata si in orasele Suceava si Iasi, pentru a prezenta piesa si acolo, la tv si radio.

“Vreau sa-ti Cant” este o melodie de dragoste, cu nuante Latino / Pop, compusa si creata de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu, alaturi de echipa sa din Spania.
Din spusele lui EL Radu, Alex Andra are un atu pe care nu-l au multi artisti de TOP: “este extrem de corecta, punctuala si constientizeaza ca totul depinde de ea, in unele momente. Alexandra Ghita a crescut mult dupa ce am lansat piesa ei de debut, “Am ales sa Plec”, iar asta ne face sa intelegem ca nu am dat gres in ceea ce tine de colaborarea cu ea”.
Interpreta pregateste in Septembrie si un eveniment al ei, unde va canta piese din repertoriul propriu, dar si coveruri. Mai multe detalii vom afla la sfarsitul verii.

Mult succes, Alex Andra!