Muzica

AMMA a lansat prima sa melodie, ”Diggy Dance”

Un nume nou in muzica, AMMA, artista Sonus Records, a lansat primul sau single, ”Diggy Dance”. Totul a inceput dintr-o pasiune, iar, de acolo si pana la realizarea propriei melodii, a mai fost doar un pas.
A inceput sa studieze muzica inca din clasa a 5-a, atunci cand a fost descoperita de profesorul sau, iar, la scurt timp, a ajuns sa faca parte din corul scolii.
„Fac ceea ce imi place si incerc sa infrumusetez realitatea in care traiesc prin astfel de activitati. De asemenea, mereu mi-au placut provocarile si sa fiu creativa, sa imi pun amprenta”, marturiseste AMMA.
Prima iubire a artistei a fost dansul, considerand ca poate fi descris ca arta si mereu fiind inspirata de catre acesta.
„Dansul este prima cale spre lumea artistica pe care am pasit. Primul lucru pe care l-am descoperit este simtul ritmului. Piesa prezinta bucuria de a dansa, de a vorbi prin miscarile corpului si de a straluci prin miscare. Consider ca arta te face sa ai o perspectiva mult mai fascinanta asupra lucrurilor, face viata mai frumoasa, scoate la iveala o semnificatie mult mai profunda pentru ideea de a trai cu adevarat”, a mai declarat artista.
”Diggy Dance” este piesa care prezinta cum, fara a-ti pasa de ce spun ceilalti si de obstacole, poti ajunge in varf si, totodata, face referire si la curaj, atitudine, dar si increderea de sine.
Versurile au fost scrise chiar de catre AMMA, muzica a fost asigurata de AVA alaturi de Mihai
Grecan, instrumentalul de Horia Stan, iar productia sta sub semnatura lui Mihai Grecan.
Tu ce parere ai despre prima sa melodie?

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu