Comunicate

„As face bungee-jumping… o data-n viata” (Calin Goia)

Trupa Voltaj se numara printre invitatii speciali ai Iulianei Tudor, duminica, la „O data-n viata”. In aceeasi editie: Marcel Pavel, Cornelia si Lupu Rednic, Daniela Condurache, Silviu Biris, Ionut Fulea si tinerii Silvia Timis, Gabriel Treteag, Alexandra Chira. Pe 6 noiembrie, ora 21.00, la TVR 1.

Solistul trupei Voltaj isi aminteste si astazi cum, la lansarea albumului „Risk Maxim 2″, in 1999, era programat un eveniment special la piscina Floreasca din Bucuresti: Calin urma sa isi faca aparitia in fata publicului printr-o saritura spectaculoasa, realizata cu ajutorul unei macarale. Din nefericire – sau, cine stie, poate dintr-o intamplare providentiala – macaraua s-a defectat chiar inainte de momentul cu pricina, astfel ca saritura nu a mai avut loc.

„Am luat-o ca pe un semn atunci si nu am mai avut indrazneala sa sar”, marturiseste Calin Goia. „Am ramas, insa, cu sentimentul ca nu mi-am indeplinit o dorinta. As vrea sa fac bungee-jumping… o data-n viata”, mai spune artistul.

Pana atunci, insa, solistul Voltaj bifeaza o alta premiera: un duet, pe piesa „De la capat”, cu o tanara speranta in muzica… populara! Invitat de Iuliana Tudor la „O data-n viata”, pentru a indeplini visul lui Gabriel Treteag de a canta cu Voltaj, Calin Goia imparte scena si rolul de solist al trupei cu tanarul de numai 19 ani. „A fost o experienta inedita sa cantam cu un solist de folclor. S-a descurcat foarte bine, cred ca mai bine decat m-as descurca eu la muzica populara”, recunoaste artistul. Cum ii iese ineditul moment alaturi de finalistul emisiunii „Vedeta populara”, acum protagonist la „O data-n viata”, vedem duminica seara, de la ora 21.00, la TVR 1.

Aceeasi editie a show-ului realizat de Iuliana Tudor le aduce in platou pe tinerele Silvia Timis, sustinuta cu maiestrie de Ionut Fulea, dar si de actorul Silviu Biris, alaturi de care o vedem jucand intr-o sceneta, respectiv Alexandra Chira, care face echipa cu Daniela Condurache. Cornelia si Lupu Rednic ii stau alaturi lui Gabriel Treteag pe tot parcursul emisiunii de duminica.

Invitat special la „O data-n viata” este si Marcel Pavel, cel care se afla printre protagonistii primei editii a emisiunii, in 2007. Emotionat sa se afle din nou in studioul pe care il deschidea cu 15 ani in urma, artistul traieste si acum un moment tipic „O data-n viata” – un duet cu „fata popii din Plopis”, asa cum am cunoscut-o la „Vedeta populara” pe Alexandra Chira, castigatoarea primului sezon al talent-show-ului de folclor. „Nu ma asteptam sa predau stafeta unei tinere care canta muzica populara, iar eu sa cant impreuna cu ea muzica usoara”, admite Marcel Pavel.

La TVR 1, serile de duminica sunt din nou rezervate emotiilor traite „O data-n viata”, folclorului autentic si spectacolului plin de ritm si culoare. Ca intotdeauna, promotoarea divertismentului de calitate, Iuliana Tudor ne invita si pe 6 noiembrie in fata micilor ecrane, de la ora 21.00, la TVR 1.