Muzica

,,Dragul meu” – AVA a lansat a treia piesa de pe EP-ul ,,Emotii” in ajunul Craciunului

,,Dragul meu” este scrisoarea de dragoste a tuturor fetelor care au fost dezamagite intr-o relatie. Este mesajul catre partenerii care au promis vesnicia, dar care au plecat din relatie lasand regrete si vise naruite.

         Noua piesa a AVEI este una sensibila, in care cu siguranta multe fete se vor regasi si se vor gandi la persoana care a plecat, despre care inca se intreaba daca se va intoarce sau nu.

,,Aproximativ acum doi ani, am cunoscut un om super talentat, Fofo (Florin Acsinte), care mi-a aratat o piesa compusa de el si m-a intrebat daca as vrea sa o cant, nu am stat mult pe ganduri si am zis: ,,DA, VREAU!”. Intamplarea face ca amandoi am trecut prin acea etapa a vietii, in care am pierdut pe cineva drag… Deci da, universul lucreaza cum stie el mai bine. Sunt incantata sa lansez aceasta piesa, va urma si un clip❤! La acest single am lucrat impreuna cu Mihai Grecan si Fofo carora le multumesc ca imi sunt alaturi si ma sustin sa imi scot muzica.” – a declarat AVA

De muzica celui mai nou single al AVEI s-a ocupat ea insasi alaturi de Florin Acsinte (Fofo) care a scris si versurile. Orchestratia a fost realizata de Florin Acsinte si Mihai Grecan, care a realizat si Mix&Master-ul. Nu in ultimul rand, producatorul executiv este casa de inregistrari Sonus Records.

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea Romaniei si care a devenit cunoscuta pe plan international cu piesa ,,Divided love” ce a fost difuzata pe marile radiouri din China, Coreea de Sud, Vietnam, Japonia si Thailanda.

,,Emotii” este al doilea EP din cariera dupa debutul cu ,,27”. In prezent, AVA are propria dcoala de canto – Music City si este cea care a pus bazele label-ului Sonus Records alaturi de Mihai Grecan.