Muzica

Feyzana lanseaza piesa si videoclipul „Mai Sus”

Se stie ca tinerii artisti din Republica Moldova sunt foarte talentati si mereu prinsi in activitate muzicala. Exact si in cazul tinerei interprete Feyzana, cea care la doar 10 ani este, deja, o mica vedeta.
Originara din Chisinau, Feyzana are un bagaj de experiente si un amalgam de emotii pozitive, fiind laureata a concursurilor si festivalurilor muzicale nationale si internationale.
Prenumele ei, apropo, este o combinatie dintre “Feyza” si “Ana”, avand origine turca si latina, este un prenume unic, iar semnificatia reliefeaza ideea de gratie si prosperitate.
Dragostea pentru muzica o are de la 3 ani, iar pana acum a lansat zeci de cover-uri, ce au adunat milioane de vizualizari pe Youtube, cat si cateva piese proprii, iar acum, la inceput de 2022, lanseaza piesa „Mai Sus”, in colaborare cu interpretul si producatorul muzical din Republica Moldova, EL Radu si echipa sa muzicala din Spania. Melodia are si un videoclip foarte colorat, plin de energie, regizat de catre Dan Mihai Lupescu, filmat in zona municipiului Constanta.
Povestea videoclipului “reprezinta o zi din viata unei tinere vedete. Feyzana este inconjurata de prietenii ei, oameni care fac parte din viata ei cotidiana – make up artisti, fotografi, dansatori, stilisti etc., lume care apare fugitiv pe parcursul videoclipului, pentru a arata viata tinerei vedete atat din fata camerei, cat si cea din spatele ei”.
Din spusele tinerei artiste, imediat ce a auzit demo-ul piesei a simtit o legatura aparte fata de melodie, or asta conteaza foarte mult, piesa sa reprezinte artistul.
Pe retelele de socializare Feyzana este foarte activa – are peste 20.000 de urmaritori pe Instagram, iar in timpul liber mai cocheteaza cu dansul, teatrul, pictura si modelingul.
Ii uram succes!

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu