Comunicate

Gala The Best FIFA Football Awards 2021 la TVR 2

Cine sunt cei mai buni fotbalisti ai anului 2021? Cel mai bun portar sau tehnician, dar si cine este autorul celui mai frumos gol al anului precedent puteti afla la TVR 2 luni, 17 ianuarie, de la ora 20:00, la Gala The Best FIFA Football Awards 2021.

Pentru iubitorii fotbalului din Romania, TVR 2 transmite in direct de la Zurich ceremonia de decernare a trofeelor anuale The Best acordate de forul international condus de Gianni Infantino celor mai importante personalitati ale sportului cu balonul rotund. Comentator TVR, Marian Olaianos.

„FIFA va anunta pe 17 Ianuarie numele celui mai bun fotbalist al planetei pe 2021. De cativa ani, FIFA si-a facut propria gala tocmai pentru ca Balonul de Aur decernat de France Football a generat atatea controverse. Practic, FIFA AWARDS sunt premiile oficiale din fotbal pentru anul calendaristic precedent. Vom afla si numele celei mai bune jucatoare din lume, premiul pentru cel mai bun portar din 2021 dar si premiul pentru cel mai bun antrenor. Avem si un premiu Fair Play care merge spre suporteri. Vom afla si care a fost si cel mai frumos gol din 2021. Ca o concluzie: Lewandowski sau Messi?”, a spus Marian Olaianos.

Printre premiile care vor fi acordate de experti din fotbalul masculin si feminin la The Best FIFA Football Awards 2021 se numara: cel mai bun fotbalist, cea mai buna fotbalista, cel mai bun antrenor din fotbalul masculin, cel mai bun antrenor din fotbalul feminin, cel mai bun portar din fotbalul masculin si cel mai bun portar din fotbalul feminin.